چه خبر - موس انار، دسر شب يلدا لايه ايمواد مورد نياز براي موس انار، دسر شب يلدا ي لايه اي
خامه : 2 فنجان
پودر قند : 2 فنجان (250 گرم)
عصاره وانيل : 1 قاشق چاي خوري
پنير خامه اي : 400 گرم
پودر ژله توت فرنگي : 113 گرم
آب جوش : 3/4 فنجان (177ml)
آب انار سرد : 3/4 فنجان (177 ميلي ليتر)
مواد لازم براي لايه ژله اي
پودر ژله توت فرنگي : 170 گرم
آب جوش : 1 فنجان (236 ميلي ليتر)
آب انار سرد : 1 فنجان (236 ميلي ليتر)
دانه هاي انار : براي تزيين
طرز تهيه موس انار، دسر شب يلداي لايه اي
ابتدا خامه قنادي را در انهاي ليوان ها بريزيد و ليوان ها درون يخچال قرار دهيد.
پودر ژله توت فرنگي را با آب جوش مخلوط کنيد تا کاملا حل شود. بعد از خنک شدن پنير خامه اي و آب انار را اضافه کرده و مجدد مخلوط کنيد.اين مخلوط را به آرامي روي خامه قنادي ريخته و مجدد درون يخچال قرار دهيد تا ژله پنيري لايه اول کاملا بسته شود.
در اين فاصله پودر ژله توت فرنگي و آب جوش را مجدد مخلوط کرده و بعد از حل شدن آب انار را به آن اضافه کنيد.
اين مايع را روي لايه ژله پنيري ريخته و مجدد درون يخچال قرار دهيد.
بعد از بستن لايه ژله اي، موس انار را با دانه هاي انار تزيين کنيد.
منبع: سيمرغ