شيريني شب يلدا سال 96، باقلوا ترکي درست کنيد
پنجشنبه 23 آذر 1396 - 10:46:16 AM
چه خبر - باقلوا ترکي براي شب يلدا سال 96

باقلوا دسر کشورهاي خليج خاورميانه و مديترانه است و درست کردن در هر کشور با کشوره ديگر کمي متفاوت است. ترکيه، سوريه، لبنان، يونان، اردن، اسرائيل، افغانستان، ايران، ارمنستان و بسياري ديگر از کشورها همگي اين شيريني را به شيوه خودشان درست مي کنند. اين شيريني با لايه هاي کره اي از خمير فيشل و آجيل هاي سرخ شده (معمولا پسته، گردو يا بادام و ... ) درست شده و در شربت شيرين که اغلب عسل است پوشانده مي شود. ديگر طعم دهنده ها شامل دارچين، گل رز، گل ميخک و پوست پرتقال است.

مواد لازم براي تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا سال 96

مواد لازم براي تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا سال 96

با اين مقدار مواد اوليه مي توانيد حدود 28 قطعه باقلوا درست کنيد
گردو : 250 گرم
پسته خرد شده : ¼ فنجان
پودر قند : 1 قاشق چاي خوري
دارچين زمستانه : 2 چوب
کره بدون نمک : 1 بسته
خمير يوفکا : 1 بسته

مواد لازم براي شربت باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

پودر قند، آب و عسل : هر کدام ¾ فنجان

مرحله اول تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله اول تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

فر را روي دماي 350 درجه فارنهايت قرار دهيد.
گردو، پسته، پودر قند و دارچين را با هم مخلوط کرده و بکوبيد. دقت داشته باشيد کوبيدن شما نبايد به شدتي باشد که مغزها له و آرد نشود. مخلوط را به يک کاسه ديگر منتقل کنيد.

مرحله دوم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله دوم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

کره را روي گاز ذوب کنيد.
با قلمو کره آب شده را به کف ظرف و ديواره هاي ظرف بنزدي تا آغشته به کره شود.

مرحله سوم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله سوم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

يک دستمال آشپزخانه را نمدار کرده و روي خميرها قرار دهيد. دقت کنيد که خيلي خيس نباشد. اين کار به اين دليل است که خميرها به راحتي از هم جدا شده و شکل بگيرند.

مرحله چهارم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله چهارم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

يک لايه از خمير را برداشته و کف ظرف قرار دهيد.

مرحله پنجم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله پنجم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مقدار از مخلوط مغزها را روي لايه بريزيد. يک لايه ديگر خمير روي مغزها قرار داده و مجدد روي آن مخلوط مغزها را بريزيد. اين کار را تا جايي ادامه دهيد که نزديک به 6 لايه داشته باشيد. دقت کنيد که بين هر لايه بايد به خمير يوفکا با قلمو روغن بزنيد.

مرحله ششم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله ششم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي )

با چاقو مطابق شکل باقلوا را قبل از پختن برش دهيد.

مرحله هفتم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله هفتم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

باقلوا را براي 45 دقيقه درون فر قرار دهيد تا رويه آنها طلايي قهوه اي شود.

مرحله هشتم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله هشتم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

براي درست کردن شربت، شکر، آب و عسل را در يک کاسه مخلوط کرده و براي 10 دقيقه بجوشانيد.

مرحله نهم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

مرحله نهم تهيه باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

بعد از درست شدن شربت و خنک شدن باقلوا با چاقو مطمئن شويد که باقلواها جدا شده اند. شربت را روي باقلواها ريخته و حدود 3 ساعت بگذاريد تا کاملا به خورد باقلواها برود. اين باقلوا را مي توانيد براي 5 روز نگهداري کنيد.

باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا

باقلوا ترکي ( باقلوا استانبولي ) براي شب يلدا


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/85620/شيريني شب يلدا سال 96، باقلوا ترکي درست کنيد
بستن   چاپ