چه خبر - طرز تهيه ترشي زنجبيل، يک ترشي پاييزي خوشمزهمواد لازم براي تهيه ترشي زنجبيل
ريشه زنجبيل تازه، پوست کنده : 250 گرم
نمک دريايي : 1 قاشق چاي خوري
سرکه برنج : 1 فنجان
شکر سفيد : 1/3 فنجان
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ترشي
طرز تهيه ترشي زنجبيل
زنجبيل را به تکه هاي کوچک بريده و آنها را درون يک کاسه قرار دهيد.
نمک دريا را روي زنجبيل ها بپاشيد، به مدت 30 دقيقه مخلوط کنيد تا رويه زنجبيل ها را کاملا بپوشاند. زنجبيل را به يک ظرف تميز انتقال دهيد.
در يک تابه، سرکه برنج و شکر را با هم مخلوط کنيد تا شکر حل شود.
بعد از جوش آمدن مخلوط شکر و سرکه را بر روي قطعات ريشه زنجبيل درون شيشه مخصوص ترشي بريزيد.
صبر کنيد تا مخلوط کاملا خنک شود و سپس حداقل يک هفته در يخچال قرار دهيد. شما خواهيد ديد که رنگ مايع ظرف چند دقيقه کمي صورتي خواهد شد. نگران نباشيد چون اين واکنش سرکه برنج است که اين تغيير را ايجاد مي کند. سرکه برنج فقط با کيفيت مي تواند اين کار را انجام دهد.
مي توانيد در ترشي زنجبيل کمي زعفران بريزيد که در اين صورت رنگ ترشي قرمز مي شود.
ترشي زنجبيل - عکس شماره 1
ترشي زنجبيل - عکس شماره 2
منبع: سيمرغ