چه خبر - 3 روش مختلف براي طرز تهيه لبوروش اول براي پخت لبو
ابتدا چغندرها را کاملا بشوييد. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهيد. آب را درون قابلمه تا جايي بريزيد که يک سوم از لبو ها بيرون از آب قرار بگيرد. درب قابلمه را بگذاريد . حدود 2 ساعت صبر کنيد تا لبو ها کاملا بپزد. در اين مدت به لبو ها سر بزنيد که احيانا آب درون قابلمه تمام نشود. اگر دوست داريد لبو ها شيرين باشند مي توانيد مقدار کمي شکر به لبوها اضافه کنيد. بعد از 2 ساعت يک چنگال را درون لبو فرو کنيد و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود يعني لبوي شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : لبو و تزئينات آن براي شب يلدا!
روش دوم پخت لبو
لبو ها بعد از شستن درون فويل آلومينيومي قرار دهيد. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دماي 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقيقه الي يک ساعت قرار دهيد. بعد از پختن لبو ها را از درون فويل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنيد.
روش سوم پخت لبو
مانند دو روش قبل چغندرها را بشوييد. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهيد. زودپز را تا جايي آب بريزيد که سبد بخارپز بيرون از آن قرار بگيرد. لبو ها را درون سبد بچينيد. اگر دوست داريد که لبو هاي شما شيرين باشند يک قاشق غذا خوري شکر روي لبوها بريزيد سپس درب زودپز را ببنديد. بعد از 40 دقيقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه لبوي شکم پر براي شب يلدا
منبع: سيمرغ