چه خبر - سوپ سم زداي سير و زنجبيل
سوپ سير و زنجبيل سيستم داخلي بدن را پاکسازي مي کند، به هضم غذا کمک مي کند، اشتها را بالا مي برد، خاصيت آنتي اکسيدان دارد، سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند و براي درمان سرماخوردگي مفيد است. اگر روزانه يک ليوان از اين سوپ نوش جان کنيد نه تنها از سرماخوردگي و سرفه حفظ مي شويد بلکه هميشه سالم مي مانيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ سم زداي سير و زنجبيل
3 عدد پياز بزرگ
3 عدد گوجه فرنگي بزرگ
15 – 20 حبه سير
1 عدد زنجبيل بزرگ
فلفل سياه
نمک
طرز تهيه سوپ سم زداي سير و زنجبيل
ابتدا سير، پياز و گوجه فرنگي را خرد کنيد.
داخل قابلمه 2 پيمانه بزرگ آب بريزيد. سير و پياز گوجه فرنگي هاي خرد شده را اضافه کنيد و روي شعله گاز قرار دهيد.
درب قابلمه را ببنديد و بگذاريد روي حرارت ملايم مواد بپزد. وقتي پيازها کاملا نرم شدند گاز را خاموش کنيد.
قابلمه را کنار بگذاريد تا سرد شود.
سپس مواد پخته شده را داخل مخلوط کن بريزيد و يا با هم زن بزنيد تا کاملا مواد يکدست شود.
سوپ را دوباره داخل قابلمه بريزيد و گرم کنيد. سپس نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنيد.
گروه سبک رندگي سيمرغ
منبع : bedunim.ir