چه خبر - مربا خرمالو، يک مربا پاييزي خوشمزهمواد لازم براي مربا خرمالو
خرمالو تازه : 850 گرم
شکر : 500 گرم
آب ليمو تازه : 200 ميلي ليتر
طرز تهيه مربا خرمالو
خرمالوها را مانند تصوير خرد کرده و پوست شان را جدا کنيد.
خرمالو ها را با چاقو له کنيد و درون قابلمه بريزيد.قابلمه را روي گاز و شعله کم بگذاريد.
شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنيد تا شکر و خرمالو ها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.
حال آب ليموي تازه را اضافه کرده و هم بزنيد.
بگذاريد براي حدود به 40 دقيقه روي شعله متوسط باشد تا به جوش بيافتد.
بعد از اين که مايع به غلطت دلخواه تان رسيد شعله را خاموش کرده و صبح کنيد تا خنک شود.
در انتها مربا را درون شيشه ها بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.
مرحله اول تهيه مربا خرمالو
مرحله دوم تهيه مربا خرمالو
غلظت مناسب مربا خرمالو
منبع: سيمرغ