طرز تهيه مربا خرمالو، معروف ترين مربا پاييزي
جمعه 12 آبان 1396 - 1:12:03 PM
چه خبر - مربا خرمالو، يک مربا پاييزي خوشمزهمواد لازم براي مربا خرمالو

خرمالو تازه : 850 گرم
شکر : 500 گرم
آب ليمو تازه : 200 ميلي ليتر

طرز تهيه مربا خرمالو

خرمالوها را مانند تصوير خرد کرده و پوست شان را جدا کنيد.
خرمالو ها را با چاقو له کنيد و درون قابلمه بريزيد.قابلمه را روي گاز و شعله کم بگذاريد.
شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنيد تا شکر و خرمالو ها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.
حال آب ليموي تازه را اضافه کرده و هم بزنيد.
بگذاريد براي حدود به 40 دقيقه روي شعله متوسط باشد تا به جوش بيافتد.
بعد از اين که مايع به غلطت دلخواه تان رسيد شعله را خاموش کرده و صبح کنيد تا خنک شود.
در انتها مربا را درون شيشه ها بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد.

مرحله اول تهيه مربا خرمالو

مرحله اول تهيه مربا خرمالو

مرحله دوم تهيه مربا خرمالو

مرحله دوم تهيه مربا خرمالو

غلظت مناسب مربا خرمالو

غلظت مناسب مربا خرمالو


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/82827/طرز تهيه مربا خرمالو، معروف ترين مربا پاييزي
بستن   چاپ