شخصيت شناسي افراد براساس غذا خوردن شان
غذا خوردن و نحوه خوردن آن ميتواند يک معيار دقيق براي شناسايي رواني افراد باشد.
يک متخصص علوم تغذيهاي و رفتارشناسي تغذيهاي به نام خانم ژوليت بوغوسلان در يک تحقيق منحصر به فرد بود در مورد خصوصيات اخلاقي و شخصيت رواني و خلقي آنها و انتخاب و نحوه خوردن مواد غذايي به نتايج جالبي دست يافته است.
** بررسي ها نشان ميدهند افرادي که مواد غذايي را آرام ميخورند شخصيت رواني آرامي دارند، اين افراد از شخصيت مختلفي برخوردار هستند.
** افرادي که غذاهاي خود را مزه مزه ميکنند و به طعم مواد غذايي اهميت فراوان ميدهند افرادي هستند که درزمان حال زندگي ميکنند و از زندگي خود لذت ميبرند و روحيه شادي دارند.
** افرادي که غذاها را بسيار سريع ميجوند و تند غذا ميخورند افرادي عصبي هستند و معمولا به ديگران اهميت فراوان ميدهند و ارزش کمتري براي خود قائل هستند.
** افرادي که به بخش هاي مختلف مواد غذايي در بشقاب خود اهميت ميدهند و دوست دارند ترکيبات مختلف از هم جدا در بشقاب آنها وجود داشته باشد افراد منظبط و دقيقي هستند و مسئوليتپذيري در آنها بيشتر است و از انجام وظايف و مسئوليتهاي مختلف لذت ميبرند.
** افرادي که تمايل دارند تنها غذا بخورند افراد به لحاظ روحي آسيبپذير هستند و روحيه انزوا طلبي دارند و به جزئيات در همه چيز اهميت فراوان ميدهند.
** افرادي که غذاي خود را با ديگران ميخورند و از غذا خوردن در جمع لذت ميبرند افراد اجتماعي هستند و ميزان محبت و علاقه در آنها نسبت به همنوعان خود بالا است.
** افرادي که به دنبال خوردن مواد غذايي جديدي هستند و از خوردن غذاهاي عجيب و غريب و تازه لذت ميبرند افرادي هستند ماجراجو، شجاع و با روحيه هستند.
** افرادي که هنگام انتخاب غذا در رستوران ها بسيار دقت ميکنند و منوي غذا را مورد مطالعه دقيق قرار ميدهند افرادي باهوش اما با روحيه اجتماعي آسيبپذير هستند.
اين کارشناس در انتها اين نتيجه را به دست آورده که از نوع و نحوه انتخاب مواد غذايي افراد ميتوانند روحيه و نوع شخصيت اجتماعي طرف مقابل را شناسايي کنند.
اين امر به ويژه براي زوج هاي جوان و يا همکاران اداري ميتواند بسيار مفيد باشد.
منبع: yjc.ir