چه خبر - غذاهاي نذري را در ظروف گياهي بريزيد
منصور رضايي متخصص تغذيه با بيان اينکه در ماه محرم غذا بيشتر به صورت نذري و خارج از منزل تهيه مي شود، اظهار کرد: معمولاً اين نذري ها يا غذاهاي تهيه شده در خارج از منزل که اغلب شله زرد، حليم، آش رشته و غذاهاي ديگر هستند که در ظرفهاي يکبار مصرف ريخته مي شوند.
وي ادامه داد: استفاده از ظرف هاي يکبار مصرف فومي که معمولاً براي غذاهاي گرم و چرب استفاده مي شوند، بسيار نامناسب هستند.
اين متخصص تغذيه در راديو سلامت توصيه کرد : اگر مردم مي خواهند غذاي نذري تهيه کنند تا حد امکان از ظروف يکبار مصرف استفاده نکنند، زيرا قرار دادن غذا در اين ظروف، به خصوص فومي آن بسيار خطرناک است.
رضايي ياد آور شد: بعد از گرفتن نذري بهتر است آن را به ظرف پيرکس منتقل کنيم، زيرا ظروف پيرکس براي مواد غذايي چرب و گرم مناسب است.
رييس اداره محيط زيست شهر تهران با اشاره به اينکه ظروف يکبار مصرف براي سلامت انسان مضر هستند، گفت : اين ظروف بسيار دير تجزيه ميشوند واز اين رو تهديدي براي آب و خاک هستند. توصيه ميکنيم از ظروف يکبار مصرف کمتري براي نذري استفاده و به جاي از ساير ظروف جايگزين مانند ظروف گياهي بهره برده شود چرا که زودتر تجزيه ميشوند و آسيب کمتري به محيط زيست ميرسانند.
منبع : isna.ir / yjc.ir