چه خبر -
بخارپز کردن غذا يکي از سالم ترين روشهاي پخت و طبخ غذا است. اگر شما هم بخار پز در منزل تان نداريد نگران نباشيد، به راحتي با اين روش مي توانيد بدون بخارپز غذاهاي تان را بخارپز کنيد.
بخارپز کردن غذا
غذا هاي بخارپز در رژيم هاي کم کالري بسيار توصيه مي شود، زمان پخت در سيستم بخار پز نسبت به آب پز کمتر است چون بخار آب جوش دماي بالاتري از آب جوش دارد.
شما مي توانيد سبزي هايي مانند لوبيا سبز، کلم بروکلي، هويج و... را بخارپز کنيد؛ به اين صورت که يک قابلمه آماده و آبکشي فلزي متناسب با اندازه دهانه قابلمه انتخاب کنيد که روي دهانه باقي بماند. به اندازه اي آب درون قابلمه بريزيد که با ته آبکش تماس پيدا نکند. سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا آب جوش بيايد و سبزي ها را داخل آبکش بچينيد و در قابلمه را روي آن بگذاريد تا زماني که سبزيجات به پخت مدنظر شما رسيده باشد. بعد از جوش آمدن آب درون قابلمه شعله را کم کنيد تا آب آن زود تمام نشود. سبزي هاي متفاوت را در چند مرحله بپزيد مگر اين که زمان پخت نزديک به هم داشته باشند. سبزي هاي داخل سبد بخارپز بايد به يک اندازه باشد. چنان چه اين موارد را رعايت نکنيد نيمي از سبزي ها پخته مي شود و نيمي خام باقي مي ماند
براي بخار پز کردن ماهي باز هم به همان روش قبل آبکش فلزي را روي دهانه قابلمه مناسب قرار مي دهيم. تنها تفاوت اين است که بشقاب مناسبي داخل آبکش مي گذاريم و ماهي را داخل بشقاب قرار مي دهيم تا در زمان پخت آب آن خارج نشود. سپس در ظرف را مي بنديم و تا زماني که رنگ ماهي سفيد شود و به پخت مناسب برسد صبر مي کنيم.
منبع : khorasannews.com