مبارزه با سرطان، بدون جراحي، فرضيه اي جالب
شنبه 25 شهريور 1396 - 12:08:22 PM
چه خبر - پيروزي بر سرطان توسط سيستم ايمني بدن

سلول‌هاي شما با شکر پوشيده شده‌اند و وقتي مبتلا به سرطان مي‌شويد، آنها هر چيز ديگري تلقي مي‌شوند بجز چيزي شيرين و شکرين! «کارولين بِرتوزي»، زيست‌شيمي‌شناس در جريان بحثي در TEDx Stanford درباره چنين تعبيري بيشتر توضيح مي‌دهد.
به گزارش سيدني مورنينگ هرالد، کار «برتوزي» بر بافت‌هاي شکري پيچيده‌اي متمرکز شده که اطراف سلول‌ها را دربرگرفته‌اند. به نظر مي‌رسد که اين پوشش همچون شاخ‌وبرگ درختان، مي‌تواند درباره بدن، حتي درباره گروه خوني، اطلاعات زيادي به دانشمندان بدهد.

در حالت ايده‌آل، دستگاه ايمني بدن مي‌تواند سلول‌هاي بد را تشخيص دهد و به آنها حمله کند تا با اين کار از بدن در برابر ابتلا به بيماري محافظت کند؛ اما در مورد سلول‌هاي سرطاني، نوعي پوشش شکري مخصوص سبب فريب سيستم ايمني مي‌شود تا اين سلول‌ها را ناديده بگيرد و از حمله به آنها صرفنظر کند.
بروزي درباره «اسيد سياليک» تحقيق مي‌کند؛ همين ماده شکري است که سبب عدم تشخيص سلول‌هاي سرطاني از ساير سلول‌ها مي‌شود و به نظر مي‌رسد که کارش فريب دادن سيستم ايمني بدن باشد. با اين کار، سلول‌هاي سرطاني از چنگال نيروي دفاعي بدن فرار مي‌کنند.
وقتي اين سلول‌ها در برابر چالش و يا توجه سيستم دفاعي قرار نگيرند، آنها براحتي و آزادانه تقسيم مي‌شوند و به گونه‌اي وحشيانه درون بدن گسترش پيدا مي‌کنند.

برونزي توضيح مي‌دهد که طرح محققان استفاده از داروهايي براي جداکردن شکر از سلول‌هاي سرطاني براي کمک به سيستم ايمني در مبارزه با اين سلول‌هاست. وقتي ترفند اين سلول‌ها آشکار شود، محققان اميدوارند که دستگاه دفاعي و ايمني بدن بتواند پيش از آن‌که چنين سلول‌هاي بدي شانسي براي گسترش پيدا کنند، آنها را از بين ببرد.
چنين روشي، هيجان‌انگيز است! اين محقق ابراز اميدواري مي‌کند که در اين صورت، ممکن است راهکار پزشکي براي مبارزه با سرطان به طور کلي تغيير کند.


منبع: salamatonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/79609/مبارزه با سرطان، بدون جراحي، فرضيه اي جالب
بستن   چاپ