چه خبر - ته چين هويجمواد لازم براي ته چين هويج براي 5 نفر
برنج : 3 پيمانه
هويج : 500 گرم
فيله مرغ : 300 گرم
زعفران دمکرده : 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 3 عدد
ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوري
پياز : يک عدد
کره : 50 گرم
دارچين : يک قاشق مرباخوري
زردچوبه : يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
روغن مايع : به ميزان لازم
طرز تهيه ته چين هويج
برنجتان را بشوييد و با نمک دو ساعت خيس کنيد
هويجها را پوست کنده و خلالي خرد و در روغن سرخ کنيد و فيلههاي مرغ را به قطعات ريز برش بزنيد، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهيد.
کمي زعفران دمکرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هويجها در تابه با يک ليوان آب بپزيد.
برنجتان را آبکش کرده، زردههاي تخم مرغ را با ماست و زعفران دم شده مخلوط کنيد
مايه تهچينتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنيد. کف تابهتان را چرب کرده نيمي از مايه برنج را در تابه ريخته و با قاشق روي آن را صاف کنيد.
مرغ و هويج را روي برنج ريخته و روي همه سطح برنج پخش کنيد.
کمي دارچين روي مرغ و هويج بپاشيد. باقي برنج را روي مرغ و هويج ريخته و روي سطح را يک دست کنيد. کمي کره آب شده روي برنج بريزيد و به مدت نيم ساعت دم کنيد. ته چين را با ماست و خيار و ترشي ليته سرو کنيد.
منبع : چهارديواري جام جم