چه خبر - آدري هپبورن (Audrey Hepburn) براي حفظ اندامش هر روز چه مي خورده است؟
آدري هپبورن (Audrey Hepburn) با ويژگي هاي زيادي شناخته مي شود. نه تنها به خاطر زيبايي خداداي و برنده شدن جايگزه اسکار و کارهاي بشر دوستانه اي که انجام مي داد، بلکه با سبک و استايل خاص، الهام بخش نسل زنان جوان بود.
او حتي به خاطر ظاهر لاغري هم که داشت معروف بود که سال ها تصور مي شد به خاطر اختلال در تغذيه اين قدر لاغر است، ولي بعدا مشخص شد که اين شايعات همه بي اساس بوده است. در واقع، هپبورن هيچ وقت رژيم خاصي نداشت. به گفته پسرش لوکا دوتي (Luca Dotti)، او عاشق غذاهاي ايتاليايي و پاستا بود. او بيشتر غلات مصرف مي کرده تا گوشت، البته به همراه مقدار کمي از ساير خوراکي ها.
رابرت والدر (Robert Wolders) که مدتي طولاني شريک زندگي هپبورن بود مي گويد، با اين که اين بازيگر رژيم غذايي نداشته ولي اغلب با هم از پياده روي هاي طولاني لذت مي برده اند و او اغلب براي قدم زدن در بيرون پيش قدم مي شده است. او متابوليسم سالمي داشت، ولي سوخت و ساز بدنش بيش از حد نبود. رابرت والدر از سال 1980 تا 1993 در زمان مرگ هپبورن همراه او بوده است.
رژيم غذايي هپبورن ساده و سالم بوده است. او و والدر براي صبحانه اغلب نان و مربا مي خوردند، براي ناهار گوشت بدون چربي يا پاستا به همراه محصولاتي که از باغ خود مي چيده اند و براي شام سوپ مرغ با سبزيجات. البته به اين معنا نيست که هپبورن در خوردن شيطنت نمي کرده، او گاهي بعد از شام شکلات درست مي کرده و از خوردنش لذت مي برده است.
به علاوه، هپبورن طرفدار کربوهيدرات بوده است. پسر کوچکترش در يکي از مصاحبه ها اشاره کرده بود که او ديوانه وار عاشق پاستا بوده است. دوتي در کتاب آدري در خانه (Audrey at Home) نوشته، مامان اعتياد جدي اي به پاستا داشت و نمي توانست بدون پاستا زندگي کند.
غذاي مورد علاقه هميشگي اش اسپاگتي آلپومودورو (spaghetti al pomodoro) بوده است که هر هفته خودش در خانه درست مي کرده است. او اين غذا را با سس گوجه فرنگي مي خورد. او مي توانست همه عمرش را با اسپاگتي زندگي کند.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رژيم غذايي مرلين مونرو و راز تناسب اندام او چه بوده است؟
منبع: سيمرغ