چه خبر - نقش ويتامين C در مبارزه با سلول هاي سرطاني
کارشناسان در جديدترين تحقيقات خود دريافته اند تزريق دوزهاي بالاي ويتامين C ميتواند براي مبارزه با سرطان خون مفيد باشد و از گسترش بيماري جلوگيري کند.
در برخي گونههاي سرطان خون، سلولهاي بنيادي در مغز استخوان چند برابر شده و باعث رشد تومورهاي سرطاني ميشوند.
اما ويتامين C ميتواند سلولهاي بنيادي مازاد را از بين برده و مانع از گسترش سرطان شود.
مصرف پرتقال و مرکبات در رژيم غذايي روزمره توسط بيمار نمي تواند سبب از بين رفتن تومورهاي سرطاني شود و نياز به تزريق حجم بالايي از شکل خاصي از ويتامين قابل جذب در سلول ها، با استفاده از امکانات پزشکي است.
سطوح بالاي ويتامين C موجود در ميوه هايي همچون پرتقال، فلفل سبز و گوجه فرنگي در صورت فرآوري و استفاده دارويي ميتوانند سبب کاهش علائم بيماري در مبتلايان به لوسمي شوند.
تزريق وريدي ويتامين C ميتواند تا 500 برابر مصرف خوراکي از طريق ميوه و سبزيها، ويتامين مورد نياز براي مهار رشد تومورهاي سرطاني در بدن بيمار ايجاد کند.
کارشناسان دريافته اند مصرف ويتامين C باعث فعاليت آنزيم TE2 ميشود که تغييرات ژنتيکي در آن سبب ابتلا به سرطان لوسمي در بيماران ميشود.
در جديدترين مطالعات، اثر ويتامين C و اسيد آسکوربيت بر سلولهاي بنيادي بدن که دچار سرطان شده اند 10 برابر قويتر از برخي داروهاي شيمي درماني ارزيابي شده است.
اين تحقيقات توسط دانشمندان دانشگاه سالفورد در خصوص ارتباط مصرف ويتامين C و درمان سرطان خون لوسمي به دست آمده است.
کارشناسان در عين حال اعلام کرده اند که ويتامين C مادهاي ارزان قيمت است و ميتواند براي درمان مشکلات بيماران مبتلا به لوسمي مورد استفاده قرار گيرد.
منبع: yjc.ir