چند نکته مهم براي درست کردن مربا
چهارشنبه 28 تير 1396 - 12:26:42 PM
چه خبر - نکته هاي مهم براي درست کردن مربا

1 _ براي آنکه مربا کيفيت بهتري پيدا کند، بهتر است شکر را چند ساعت (تقريباً 10 ساعت) با تکه‌هاي ميوه مخلوط کنيد. به اين مرحله شکرپاش کردن گفته مي‌شود که براي بسياري از مرباها از جمله مرباي به کاربرد دارد.

 

2 - هرگز براي ترد شدن تکه‌هاي ميوه، از آب آهک استفاده نکنيد زيرا مصرف چنين مرباهايي براي افراد، به خصوص کودکان و زنان باردار خطرناک است.

 

3 - براي تهيه مرباي به مي‌توانيد از به رنده شده، خلال شده و يا خرد‌شده استفاده نماييد. همچنين مي‌توانيد بسته به سليقه خود از قالب‌هاي آلومينيومي و يا فشاري براي ايجاد طرح‌هاي مختلف استفاده کنيد.

 

4 - پوست کندن به براي تهيه مربا کاملا سليقه‌اي مي‌باشد.

 

5 - بهترين انتخاب براي پخت مرباي به، استفاده از ظروف مسي مي‌باشد. استفاده از ظروف مسي در تهيه مرباي به ارتباط مستقيم با کيفيت و رنگ بهتر مربا خواهد داشت. همچنين استفاده از دم‌کني در پخت اين مربا نتيجه‌اي مطلوب خواهد داشت.

 

6 - براي هم‌ زدن مربا بهتر است از قاشق چوبي و يا استيل استفاده نماييد.

 

 



منبع : setare.com

 

http://www.CheKhabar.ir/News/72642/چند نکته مهم براي درست کردن مربا
بستن   چاپ