چه خبر - چگونگي درمان مشکلات جنسي مردان با اولتراسوند
براي رفع اختلالات نعوظ ( و ايجاد سفتي آلت حين نزديکي) در مردان درمانهاي مختلفي وجود داشته است از جمله شايعترين آنها استفاده از قرص هاي خوراکي است ( مانند وياگرا ) با وجود اينکه اين داروها اثربخشي قابل قبولي داشتهاند ولي با محدوديت هايي نيز همراه هستند . ازجمله اينکه اين داروها در بيماران قلبي يا بيماران با فشار خون بالا و يا سابقه سکته اخير، قابل استفاده نيستند . در ضمن با برخي داروها همزمان قابل مصرف نيستند.
بعضي از بيماران ممکن است از عوارض جانبي اين قرص ها ( مانند تاري ديد ، مشکلات گوارشي، دردهاي عضلاني ) رنج ببرند . در برخي نيز اثر قابل توجهي نداشته باشد .
ساير درمانهاي موجود ( تزريقات مرتب داخل آلت و استفاده از وکيوم ) نيز بهمين ترتيب محدوديت هايي دارند .
تعبيه پروتز آلت هم يک درمان جراحي براي کسانيکه کاملا قابليت نعوظ آنها از کار افتاده است بوده و پر هزينه محسوب مي شود و ممکن است با عوارضي همراه باشد.
سونوتراپي يا سونو درماني آلت sound therapy
استفاده از انرژي امواج اولتراسوند( ماوراء صوت ) در پزشکي به چند دهه گذشته برميگردد.
از اين امواج سالها براي خرد کردن سنگهاي کليه استفاده شده است و بي خطر بودن آن ملاحظه شده است ( سنگ شکن برون اندامي ).
اما در طول چند سال اخير براي درمان بعضي از مشکلات جنسي در آقايان استفاده از اين امواج مورد توجه قرار گرفته است.
ابتدا براي درمان پلاک پيروني ( رسوبات کلسيمي آلت که معمولا باعث کج شدن آلت ميشوند ) استفاده گرديد و در حال حاضر به يکي از درمانهاي مشکلات جنسي( نعوظي ) آلت تبديل شده است.
موارد استفاده از سونوتراپي آلت
افرادي که به هر دليلي امکان استفاده از قرص هاي خوراکي را ندارند.( مانند بيماران قلبي ، سکته مغزي يا قلبي اخير ، فشار خون بالا )
افرادي که نتيجه دلخواه از داروها نميگيرند.
افرادي که با مصرف داروها دچار عوارض جانبي شدهاند.
افرادي که علاوه بر مشکلات نعوظي آلت دچار بيماري پيروني هم هستند .
و در نهايت به عنوان يک انتخاب درماني در کنار ساير درمانهاي موجود به بيمار پيشنهاد ميشود.
روش انجام اثربخش
مانند ساير روشهاي درماني در پزشکي اينجا هم تاثير صد در صد و در تمام بيماران نداريم در بيماراني که به داروها مقاوم بوده اند ( يعني انواع خيلي شديد مشکل ) بيشتر از نيمي از موارد با سونوتراپي بهبود يافتهاند و يا بعد از طي دوره سونوتراپي با مقادير بسيار اندک دارو قادر به نزديکي بودهاند.
از ديگر فوايد سونوتراپي اين است در مدت زمان کوتاهي به صورت سرپايي قابل انجام است . يعني دستگاه سونوتراپي در چند نقطه آلت در طي حدود يک ربع ساعت بکار ميرود و بعد بيمار مرخص شده و مجددا يک هفته ( يا کمتر ) بعد مراجعه ميکند.
مکانيسم اثر و عوارض
براي توضيح اينکه چطور اين امواج مشکل نعوظي آلت را برطرف ميکنند فرضيه هايي داده شده است .مهمترين آنها اين است که احتمالا با تحريک بافت آلت منجر به ساخت عروق خوني جديد ميشوند ( neovasculsration ) و يا به ترميم عصبهاي موجود کمک ميکنند.
در هر صورت استفاده از امواج اولتراسوند با شدت پايين که در اين روش کاربرد دارد هيچ گونه عوارض جانبي خطرناکي نداشته است. بررسي هاي متعدد در اين زمينه انجام شده است و همگي بي خطري روش سونوتراپي را نشان دادهاند.
دکتر امير مدير - جراح و متخصص کليه و مجاري ادراري (اورولوژي)
منبع: irpezeshkan.com
http://www.CheKhabar.ir/News/72209/سونوتراپي آلت، درمان مشکلات جنسي مردان با اولتراساوند