چه خبر -
نکات ضروري در آشپزي که هر خانمي بايد بداند
_ اگر خانه شما از بوي غذا پر شده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود خاکشير استفاده کنيد و يا با دود کردن دارچين مي توانيد کاملاً بوي غذا را از بين ببريد در ضمن دود اسفند باعث ضد عفوني کردن محيط هم مي شود.
_ براي اينکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استيل بجوشانيد. روي ظرف رب کمي روغن آب شده بريزيد تا ديگر کپک نزند.
_ براي اينکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود مي توانيد چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بريزيد.
_ هميشه در نظر داشته باشيد که نبايد هرگز روي زود پزي که تازه خاموش کرده ايد آب بريزيد، زيرا هم خطرناک است و هم اينکار باعث مي شود، زودپز شما تبديل به ديرپز شود و ديگر زودپز شما غذا را زود نپزد.
_ کافي است چند دانه گوش ماهي را در کتري يا سماور قرار دهيد، تا آهک موجود در آب را جذب کند.
_ براي جلوگيري از سياه شدن ظروف آلومينيومي هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آبليمو اضافه کنيد، با اينکار هم ظرف شما سفيد مي ماند و هم طعم حبوبات بهتر مي شود. ظروف آلومينيومي منشاء بروز ام اس هستند بهتر است آنها را استفاده نکنيد!
_ براي اينکه کوفته هاي شما در آب از هم نپاشد و اصطلاحا وا نرود، قدري آرد و تخم مرغ به آن بيفزائيد و حرارت آتش را زياد کنيد.
_ اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است چند دقيقه قبل از آنکه غذا را از روي حرارت برداريد آب يک عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، تندي غذا از بين خواهد رفت.
_ براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمر هندي مخلوط با آب استفاده کنيد.
_ براي اينکه برنج شما سفيد شود مي توانيد چند قاشق ماست، داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.
_ اگر برنج شما بيش از حد معمول جوش خورده بود، ميتوانيد 2-3 قاشق غذاخوري آبليمو به آن اضافه کنيد تا برنج شما خراب نشود.
_ براي اينکه شويد پلوي شما خوشمزه تر شود ميتوانيد از ادويه مخصوص پلو که سبز رنگ است و (در عطاري ها موجود مي باشد) استفاده کنيد. بعد از آبکش کردن برنج کمي ادويه لابه لاي برنج بپاشيد.
منبع : ارسالي کاربر