چه خبر - خرما بريز يک دسر عالي براي سحرهاي ماه رمضانمواد اوليه براي تهيه خرما بريز براي پنج نفر
خرماي هسته گرفته شده : 200 گرم
آرد سبوس الک شده : نيم کيلوگرم
گلاب : 5 قاشق غذاخوري
شکر : 5 قاشق غذاخوري
کره : 100 گرم
آب : نصف فنجان
روغن حيواني : 3 قاشق غذا خوري
دارچين يا رازيانه : به ميزان لازم
خلال پسته يا مغز پسته خرد شده: براي تزئين
طرز تهيه خرما بريز
آرد را در تابه ريخته و تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شده و طلايي رنگ شود.
خرما را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد.
روغن حيواني و کره را نيز اضافه کرده و همينطور مداوم هم بزنيد.
آب، شکر و گلاب را در ظرفي ديگر مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا شيره تهيه شود.
شيره تهيه شده را به آرد اضافه کرده و دارچين يا رازيانه بزنيد و در ظرف کشيده و تزئين کنيد.
براي تزئين ميتوانيد توپکهاي کوچک از حلوا درست کرده و در خلال يا مغز خرد شده پسته بغلتانيد و کنار هم در ظرف بچينيد.
منبع : چهارديواري جام جم