حلوا زرده همداني، يک حلوا مقوي براي افطار ماه رمضان
پنجشنبه 25 خرداد 1396 - 12:01:57 PM
چه خبر - حلوا زرده همداني

حلوا زرده را همداني‌ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست مي‌کنند ‌و به‌ دليل اين که با زرده تخم‌ مرغ تهيه مي‌شود به آن حلوا زرده گفته مي‌شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهري شبيه به فرني ولي کمي سفت‌تر از فرني است و به رنگ زرد مايل به نارنجي است. سر سفره افطار يک همداني حتما مي‌توانيد يک ظرف حلوا زرده بيابيد.

مواد لازم براي تهيه حلوا زرده براي 4 نفر

زرده تخم‌مرغ : 10 عدد
شکر آسياب شده : نصف ليوان
گلاب : يک چهارم ليوان
کره آب شده : 3 قاشق غذاخوري
زعفران آب شده : 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه حلوا زرده همداني

زرده تخم مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنيد و کم کم شکر را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا به رنگ کرم در بيايد و کمي هم پف کند.
کره را در تابه روي حرارت بگذاريد. زرده‌ها را به کره اضافه کنيد و روي حرارت کم هم بزنيد.
بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط‌تان اضافه کنيد و هم بزنيد و بعد از 10 دقيقه که روي حرارت کم جوشيد آن را برداريد و در يخچال قرار دهيد تا سفت شود.
با خلال پسته، بادام و دارچين مي‌توانيد حلوا زرده را تزئين کنيد.



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/68872/حلوا زرده همداني، يک حلوا مقوي براي افطار ماه رمضان
بستن   چاپ