چه خبر - آش ترشي ( آش ميوه ) براي افطار ماه رمضانمواد لازم براي 4 نفر
نخود : نصف پيمانه
لوبياچيتي : يک پيمانه
عدس : نصف پيمانه
سبزي آش : نيم کيلو
رشته آش : 250گرم
هويج نگيني شده ريز : 3 تا 4 عدد
گردو و کشمش : نصف پيمانه
رب آلو جنگلي يا لواشک يا آلوچه، برگه زرد آلو و آلبالو خشکه : مقدار دلخواه
سير، پياز، نعناع و زرد چوبه سرخ شده : مقدار دلخواه
شکر، نمک و فلفل : به ميزان ذائقه
طرز تهيه آش ترشي ( آش ميوه ) براي افطار ماه رمضان
حبوبات رو از شب قبل خيس ميکنيم. کل زمان پخت آش ترشي 5 تا 6 ساعت است.
براي شروع، نخود و لوبيا رو ميگذاريم بپزه. بعد از 3 تا 4 ساعت عدس و هويج را اضافه ميکنيم. بعد از نيم ساعت، سبزي را ميريزيم. بعد از يک ربع، گردو و کشمش، برگه ها و رب آلو را اضافه ميکنيم. بعد از چند دقيقه رشته آش را ميريزيم و بهم ميزنيم و به نسبت ذائقه شکر، نمک و فلفل، و در آخر هم سير، پياز، نعناع و زردچوبه سرخ شده را اضافه و بعد از چند دقيقه آش حاضر است
http://www.CheKhabar.ir/News/68356/آش ترشي (آش ميوه) يک افطار مقوي و خوش طعم براي ماه رمضان