چه خبر - مواد لازم براي زولبيا مصري براي افطارشربت
5 پيمانه شکر
2 ¼ پيمانه آب
نصف آب يک عدد ليموترش
يک قاشق غذاخوري گلاب
خمير
4 پيمانه آرد کامل
نصف قاشق چايخوري نمک
نصف آب يک عدد ليموترش
2 و 2/3 پيمانه آب گرم
روغن سرخ کردني
طرز تهيه زولبيا مصري
براي تهيه شربت، در يک قابلمه کوچک شکر، آب و آب ليموترش را با يکديگر مخلوط کنيد.
آنها را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نيمجوش و غليظ شود.
حدود 10 دقيقه کافي است. گلاب را اضافه کنيد و چند ثانيه روي حرارت هم بزنيد. سپس از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد تا خنک شود.
براي تهيه مايه زولبيا، در يک کاسه متوسط، آرد، نمک و خميرمايه را با يکديگر مخلوط کنيد.
به آرامي آب را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا خمير يکدست شود و به حالت چسبندگي برسد.
در اين مرحله، روي خمير را با پلاستيک بپوشانيد و اجازه دهيد حدود يک ساعت و نيم در جاي گرم بماند تا خمير ور بيايد.
خمير را يک بار هم بزنيد و دوباره روي آن را بپوشانيد و 30 دقيقه ديگر کنار بگذاريد تا ور بياييد.
داخل قابلمه را تا نصفه از روغن پر کنيد.
روغن که داغ شد، دو قاشق غذاخوري از ماه را درون آن بيندازيد تا پف کند و طلايي شود.
سريع آنها را از روغن بکشيد و روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا روغن اضافهشان گرفته شود.
مي توانيد مايه را داخل قيف شيريني پزي بريزيد و سپس داخل روغن داخل به شکل دلخواه بريزيد.
زولبياها را چند ثانيه در شربت بخيسانيد و کنار بگذاريد.
منبع : زندگي ايده آل
http://www.CheKhabar.ir/News/67923/زولبيا مصري، يک زولبيا متفاوت براي افطار ماه رمضان