چه خبر - سوپ مرغ اندونزيمواد لازم براي تهيه سوپ مرغ اندونزي
1.4 کيلوگرم مرغ، تقسيم شده به 4 قطعه
آب : 2 ليتر (8 فنجان)
ليمو ترش : 4 برگ
سير نازک : 8 حبه
نمک دريا : 1 و 1/2 قاشق چاي خوري
موسير ريز خرد شده : 3 عدد
زنجبيل تازه، پوست کنده، ريز رنده شده : 5 برش
زيره سبز : 1 و 1/2 قاشق چاي خوري
گشنيز : 1 و 1/2 قاشق چاي خوري
فلفل سياه و سفيد : 1 قاشق چاي خوري
زرد چوبه : 1/2 قاشق چاي خوري
روغن سبوس برنج : 2 قاشق غذا خوري
پاستا ورميشل : 100 گرم
تخم مرغ آب پز سفت، پوست کنده : 3 عدد
جوانه لوبيا : 65 گرم (1 پيمانه)
برگ گشنيز تازه : 1/4 پيمانه
طرز تهيه سوپ مرغ اندونزي
مرغ را در يک ماهي تابه قرار دهيد. آب، برگ ليمو، نيمي از سير و نمک را اضافه کنيد. آنها را روي حرارت متوسط به بالا بگذاريد تا آب جوش بيايد. حرارت را تا متوسط رو به پايين کاهش دهيد. در ظرف را بگذاريد و به مدت 25-30 دقيقه آن را بجوشانيد تا زماني که مرغ فقط پخته شود.
مرغ را درون بشقاب بکشيد، اجازه دهيد به آرامي خنک شود. استخوان را دور بيندازيد. مرغ را تکه تکه کنيد. آن را به يک کاسه منتقل کنيد و گرم نگه داريد.
از هاون و دسته هاون براي کوبيدن موسير، زنجبيل و سير باقي مانده استفاده کنيد تا زماني کهبه شکل پودر درشتي تشکيل شوند. زيره سبز، گشنيز و فلفل را اضافه کنيد. اين ترکيب را تا زماني که فلفل هاي درشت خرد شوند، بکوبيد. به اين مخلوط زردچوبه هم اضافه کنيد.
روغن را در يک ماهي تابه روي حرارت متوسط گرم کنيد. مخلوط ادويه ها را به روغن اضافه کنيد تا زماني که عطر آنها بلند شود.
مرغ آبپز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهيد. مقداري آب مرغ به آن اضافه کرده و صبر کنيد سوپ طعم دار شود.
در مرحله آخر رشته فرنگي را طبق دستورالعمل روي پاکت به سوپ اضافه کنيد.
سوپ حاضر شده را در کاسه ها سرو کنيد کنيد. با تخم مرغ، جوانه لوبيا و گشنيز تازه تزئين کنيد.
منبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/67619/سوپ مرغ اندونزي، يک سوپ مقوي براي افطار ماه رمضان