چه خبر - شير برنج خامه اي براي افطار ماه رمضانمواد لازم براي شير برنج خامه اي
برنج : 1 پيمانه
شير : 2 ليتر
شكر : 2 قاشق سوپخوري
هل : 1 قاشق چايخوري
گلاب : نصف پيمانه
خلال بادام : 50 گرم
خامه : 150 گرم
طرز تهيه شير برنج خامه اي
برنج را خوب بشوييد و 2 ساعت در آب خيس كنيد تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بيشتري بيندازد.
پس از 2 ساعت برنج را در آبكش ريخته و آب آن را دور بريزيد.
برنج را با 2 پيمانه آب ديگر روي شعله ملايم بگذاريد تا كمي بپزد.
سپس شير را اضافه كرده و شعله را كم كنيد تا شير برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود.
بعد شكر را بيفزاييد و هم بزنيد تا كاملاً در مواد حل شود. مي توان شكر را اضافه نكرد و شير برنج را با شيريني هاي ديگري مانند شيره انگور، عسل، مرباي گل و ...، برابر با سليقه تان سرو كنيد.
در واقع، اين مورد بستگي به ذائقه شما دارد. هل كوبيده را درون يك تنظيف (پارچه صافي) بريزيد و دور آن را با نخ ببنديد. اين بسته هل را درون ظرف بيندازيد تا شير برنج طعم و عطر بگيرد.
استفاده از اين روش سبب مي شود رنگ شير برنج تغيير نكند. سپس بسته هل را از شير برنج در بياوريد و در اين مرحله، گلاب را بريزيد و بعد از يكي دو جوش، نيمي از خلال بادام را نيز داخل شير برنج بريزيد تا كمي نرم شود.
در آخر، خامه را به شير برنج اضافه كنيد و آن را در ظرف مخصوص سرو بكشيد و روي آن را با خلال پسته و بادام تزيين كنيد.
منبع : hyperclubz.com
http://www.CheKhabar.ir/News/67282/شير برنج خامه اي، يک افطاري مقوي براي ماه رمضان