چه خبر -
به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور؛ محمدامين رضا زاده در اين نشست تقويت احزاب و تشکل هاي مردمي را از رويکردهاي دولت تدبير و اميد ذکر و تصريح کرد: در اين سه سال و نيم هيچ درخواستي از تشکل ها و حزب هاي سياسي براي دريافت مجوز فعاليت و گردهمايي بي پاسخ نمانده است.
وي با اشاره به فعال شدن خانه احزاب و برخي ديگر از تشکل هاي صنفي در سه سال و نيم اخير، گفت: دولت يازدهم به طور متوسط سالانه 50 فقره مجوز برگزاري تجمع و راهپيمايي صادر کرده است.
مدير کل سياسي وزارت کشور افزود: در مدت فعاليت دولت روحاني 12 هزار سخنراني اعم از انتخاباتي و غيره در عموم فضاهاي کشور برپا شده که يک هزار و 400 مورد آن در فضاي دانشگاهي بوده است.
رضا زاده گفت: از سخنراني هاي دانشگاهي فقط يک درصد آن لغو شده و بقيه بدون مشکل انجام شده است.
وي احزاب را شالوده فعاليت هاي سياسي سامان يافته و مشارکت انتخاباتي ذکر و اظهار کرد: مشارکت حداکثري از اعتماد به نظام سياسي به وجود مي آيد و اعتماد به نظام سياسي هم از اعتبار خاصي به عنوان پشتوانه آن نظام برخوردار است.
رضا زاده با بيان اينکه برگزاري انتخابات و حضور مردم تشريفاتي نيست و مردم به اين امر اگاه هستند، اظهار کرد: احزاب و نخبگان جامعه بايد نسبت به فرهنگ سازي و آگاه سازي مردم به اهميت اين نقش و حضور اقدام کنند .
وي با اشاره به بيان مقام معظم رهبري در هفته گذشته با اين مضمون که اگر جمهوريت نبود، نظام اسلامي هم نبود، گفت: در عين اهميت والاي اسلاميت در نظام ما، جمهوريت بسيار مهم است و در جاي جاي قانون اساسي بدان اشاره و تاکيد شده است.
او با بيان اينکه در مجموع ميانگين مشارکت کشور در 34 انتخابات گذشته 67.8 درصد بوده است، افزود: از نظر مشارکت در انتخابات؛ مردم ما نمره قابل قبولي دارند و همواره شرايط حساس منطقه اي را ديده و حضور يافته و راي داده اند و اين راي آنها همواره تعيين کننده بوده است.
مدير کل سياسي وزارت کشور در ادامه با بيان اينکه ساز وکارهاي انتخاباتي کشور به گونه اي است که در اساس اجازه تخلف نمي دهد و امکان تخلف در آن صفر است افزود: با وجود و حضور معتمدان هيات هاي اجرايي و نيز نظارت از جناح ها و گرايش هاي متفاوت که به سختي از چندين فيلتر عبور مي کنند ضمن اينمکه کسي حاضر نمي شود دين خود را براي دنياي ديگران نابود کند امکان ان نيز وجود ندارد.
وي تصريح کرد: در اين راستا با توجه به حضور يک ميليون و 200 هزار نفر دست اندرکار برگزاري انتخابات اعم از ناظر و بازرس ، محافظ و مجري و نيز نظارت رسانه ها و احزاب حق هيچ فردي ضايع نمي شود.
اين مسئول گفت: مشارکت حداکثري مردم در انتخابات از مسائل مهم ملي است و کسي نبايد آن را وارد دعواها و بازي هاي سياسي کند.
وي تاکيد کرد: براي مشارکت مردم در انتخابات پيش رو دغدغه اساسي نداريم اما برخي تهديدات وجود دارد که مي تواند مانع افزايش اين مشارکت شود که سياه نمايي ها از آن جمله است و دعواي مسئولان سر قدرت و تشکيک در عملکرد نظام مي تواند در مشارکت تاثير منفي داشته باشد .
بيشتر
http://www.CheKhabar.ir/News/66124/درخواست مجوز هيچ جريان سياسي در دولت يازدهم بي پاسخ نمانده است