چه خبر - کارهايي که يک فرد براي ثروتمند شدن انجام مي دهد
امروزه يکي از مهمترين مسايل پيش روي افراد ثروتمند و حتي افرادي که ثروت چنداني ندارند، اين است که بتوانند براي خود يک سرمايه بلند مدت و قابل اطمينان ايجاد کنند.
معمولا بهترين استراتژيهاي اقتصادي براي هر انساني، عادتهاي سادهاي هستند که وقتي به درستي پيادهسازي و اجرا ميشوند، در انتهاي کار سود بسيار خوبي براي فرد به همراه خواهند داشت. مديريت اقتصادي و مالي کار سادهاي نيست. مخصوصا هنگامي که درآمد شما افزايش پيدا ميکند ولي احساس ميکنيد که نميتوانيد اين پول را ذخيره و پسانداز کنيد. اينجا است که بايد به فکر ساختن سرمايه و ثروت خود باشيد. در واقع با اين کار همواره رو به جلو گام خواهيد برداشت.
اگر علاقهمند به ساختن سرمايه و ثروت صحيح هستيد، پيشنهاد ميکنيم موارد زير را به عنوان عادتهاي اصولي اقتصادي و مالي خود در نظر داشته باشيد تا هر چه سريعتر و البته مطمينتر به اهداف خود نزديک شويد.
1. براي خودتان ماليات در نظر بگيريد
2. اگر دولت قانون جديدي تصويب کند و به موجب آن شما مجبور به پرداخت ماليات بيشتري باشيد، چه خواهيد کرد؟ پاسخ ساده است. بايد راهي براي پرداخت ماليات پيدا کنيد. هنگامي که صحبت از پسانداز کردن ميشود، هر کدام از ما دليلي براي عدم انجام اين کار ميآوريم. درواقع سعي داريم با اين دلايل، عدم توانايي خود در ذخيره و پسانداز کردن مقداري از پول خود را توجيه کنيم.
3. عادت کنيد به محض اينکه حقوق خود را دريافت کرديد، بخشي از آن را در حساب پسانداز خود ذخيره کنيد. نکته مهمتر اين است که بايد پيش خود فکر کنيد که اصلا چنين حسابي وجود ندارد (تا هوس نکنيد که از آن برداشت کنيد). مطمين باشيد پس از گذشت چند سال، وقتي موجودي اين حساب را ببينيد، خودتان را تحسين ميکنيد.
4.يک منبع درآمد جانبي براي خود ايجاد کنيد
5. موفقترين کارآفرينان دنيا نيز به يک شغل بسنده نميکنند و منابع درآمد مختلفي دارند. البته در راهاندازي تجارتهاي مختلف و چندگانه خود بايد بسيار حساس باشيد و با دقت عمل کنيد. يکي از مهمترين مسايلي که بايد مد نظر داشته باشيد اين است که کالايي که ميسازيد يا خدمتي که ارايه ميکنيد، ارزش سرمايهگذاري داشته باشد و براي شما سوددهي در پي داشته باشد.
6. هميشه با توجه به موجودي کارت اعتباري خود خرج کنيد
7. اگر شغل شما به نحوي است که ميزان درآمد ماهيانه ثابت و مشخصي نداريد، سعي کنيد هيچ گاه بيش از موجودي کارت اعتباري و حساب خود خرج نکنيد.
8. بهتر است همواره تصميمات مالي خود را بر اساس آنچه که در حال حاضر داريد، اتخاذ نماييد، نه به اميد آنچه که فکر ميکنيد قرار است به دست بياوريد. صبر کنيد تا پول خود را بگيريد، سپس به فکر خرج کردن آن بيفتيد.
9. در ابتداي هر فصل و هر سال، اهداف مالي آن فصل و سال را براي خود تعيين کنيد
10.هنگامي که هدف داشته باشيد، احساس مسيوليت بيشتري در قبال پول و سرمايه خود خواهيد کرد. اگر هدف خاصي نداشته باشيد، براي خرج کردن پول و شايد خريدهاي غيرضروري، خيلي سادهتر خودتان را قانع ميکنيد.
11. در ابتداي سال يک هدف بزرگ براي خود تعريف کنيد. سپس آن هدف را به اهداف کوچکتر سه ماهه تقسيم کنيد. بدين صورت ميتوانيد روند پيشرفت خود تا رسيدن به هدف اصلي را به سادگي بررسي و مديريت کنيد.
12. از قانون 50-30-20 پيروي کنيد
13.اکثر کارشناسهاي اقتصادي قانون 50-30-20 را پيشنهاد ميکنند. حال اين قانون چيست؟ بر اساس قانون 50-30-20، 50 درصد از درآمد شما ميبايست خرج نيازهايتان شود (مانند خرج خانه، ماشين، غذا و مواردي از اين قبيل). 30 درصد از درآمد نيز بايد صرف چيزهايي شود که شما ميخواهيد و از آن لذت ميبريد، مانند خريد لباس، شام خوردن در رستوران و غيره. 20 درصد باقيمانده اما بايد پسانداز شود.
14. در مورد افراد جوانتر اين اعداد و ارقام کمي تغيير ميکند. در واقع جوانها درآمد خود را معمولا بصورت 70-20-10 خرج ميکنند. ولي اگر بتوانند از ابتدا قانون 50-30-20 را اجرا کنند، آينده بسيار بهتري خواهند داشت.
15. با افرادي که از نظر مالي مسيوليتپذير هستند ارتباط داشته باشيد
16. برقراري ارتباط با افرادي که پيش از اين به موفقيتهاي مالي دست يافتهاند، پيشرفتها و موفقيتهاي اقتصادي بسياري براي شما به ارمغان خواهد آورد. يک روش بسيار خوب براي فرا گرفتن هنر اقتصاد، يافتن يک دوست خانوادگي است که بتواند در اين مسير نقش مربي را براي شما ايفا کند، شخصي که خودش قبلا به يک موفقيت مالي دست يافته است. اگر علاقه جدي به يادگيري داشته باشيد و بخواهيد شما هم يک تجارت موفق براي خود راه بيندازيد، مطمين باشيد شانس هم با شما يار خواهد بود.
17. در پايان سال خودتان را قضاوت کنيد، نه در پايان ماه
18. هرچند بررسي عملکرد ماهيانه بسيار مهم است و ميتواند در پيشبرد اهدافتان کمک شاياني به شما بنمايد، ولي نکته مهمتر اين است که قضاوت در مورد موفقيت خود را به انتهاي سال موکول کنيد.
منبع : itresan.com