"برجام" از نگاه کانديداهاي انتخابات رياست‌جمهوري
سه شنبه 12 ارديبهشت 1396 - 7:11:07 AM
چه خبر -

به گزارش ايسنا، گزيده‌اي از اظهار نظرات و ديدگاه‌هاي نامزدهاي انتخابات رياست‌جمهوري در اين رابطه را در جدول زير دنبال کنيد.

سيد مصطفي ميرسليم

-کوشش‌هاي فراواني از سوي دولت ايران انجام شد تا حقانيت ملت ما براي همه مردم دنيا شناخته شود اما متأسفانه آمريکا با روي کار آمدن رييس جمهور خود پايبندي به برجام نشان نداد.

-برجام براي ما يک معاهده‌اي است که جنبه بين‌المللي دارد و ما بيشتر از تعهدات خود به آن عمل کرده‌ايم.

-اکنون طرف مقابل بايد پاسخگو باشد که چرا به تعهدات خود عمل نکرده است.

اسحاق جهانگيري

-ساز و کارهاي مناسبي براي تخلف از برجام پيش بيني شده و بر اساس آن کشوري که بخواهد در اين توافق تخلف کند در دنيا منزوي خواهد شد.

-ايران با برجام موفق شد اجماع جهاني موجود را برهم بزند. چنانچه خط منطقي قانوني را طي کنيم آمريکا نمي‌تواند مشکلي در برجام ايجاد کند با اين وجود چنانچه که آن‌ها بخواهند مشکلي در اين زمينه ايجاد کنند ما مي‌توانيم مقابله به مثل نماييم.

حسن روحاني

-لبخندها در مذاکرات تعارف بود و واقعيت قدرت جمهوري اسلامي ايران بود که قبل از برجام توانستيم، تورم را از 45 درصد به 15 درصد کاهش دهيم و تأثير آن را نيز در مذاکرات هسته‌اي شاهد بوديم.

-قطعاً حضور مردم و اتحاد دولت و ملت و همچنين رفع مشکلات اقتصادي بود که ما را در مذاکرات هسته‌اي پيروز کرد.

سيدابراهيم رئيسي‌ساداتي -تاکنون ديدگاه يا اعلام موضعي از سوي اين کانديدا صورت نگرفته است. محمدباقر قاليباف

-برجام موجود با همه انتقادات دلسوزان و متخصصان، يک سند و تعهد ملي است.

-حرف مردم ما امروز خوب و بد بودن برجام نيست، حرف مردم اين است که مي گويند چرا موضوع دولت تنها برجام شده است؟ نتيجه برجام چه تاثيري در زندگي ما داشت؟ چرا ما تعهدات خود را اجرا کرديم اما آنها تعهداتشان را اجرا نکردند و دولت نتوانست حق ما را از آنها بگيرد؟

- برجام امروز تعهد حاکميت و کشور است. هيچ دولتي نمي‌تواند اين تعهد را بر هم بزند. بنده هم در دولت مردم حتما از اين توافقنامه‌اي که صورت گرفته پاسداري مي‌کنم.

مصطفي هاشمي طبا

-قرار نيست اگر از هر کسي خوشمان نيامد امضاي عهدنامه با او صورت نگيرد.

-ما در تاريخ اسلام هم در زمان حضرت امام حسن (ع) با معاويه يک معاهده صلح داريم که ايشان هم از لحاظ تاريخي هم از لحاظ علم امامت مي‌دانستند که معاويه به عهد خود وفادار نيست ولي با او معاهده را امضا کردند تا مشخص شود چه کسي به عهد خود پايبند نيست.

-در اجراي اين معاهده و هر معاهده ديگري همه کشورها سعي مي‌کنند تا مفاد را به نفع خود تفسير کنند.

-آمريکا نمي‌گويد که ما عهد شکنيم بلکه مي‌گويد ما از اين معاهده اين را مي‌فهميم. البته يک معاهده بين المللي که چند کشور آن را امضا کرده‌اند نمي‌تواند به خاطر مخالفت يک رئيس جمهور از بين برود.

انتهاي پيام

http://www.CheKhabar.ir/News/65016/"برجام" از نگاه کانديداهاي انتخابات رياست‌جمهوري
بستن   چاپ