چه خبر - دم کردن چاي با مايکروويو
آماده کردن چاي در مايکروويو براي سلامتي انسان بهتر از آماده کردن آن در قوري است. کوان وونگ دانشمند تغذيه طبيعي در استراليا مي گويد: هر چند دوستداران چاي به آماده کردن چاي در مايکروويو چندان علاقه اي ندارند، ولي آماده کردن چاي در مايکروويو بسيار مفيدتر از آماده کردن آن در قوري است.
وونگ مي گويد : مايکروويو حدود 80 درصد از کافئين ، تيانين ، پُلي فِنول و ديگر مواد چاي قرمز يا سبز را حفظ مي کند. پلي فنول يک نوع آنتي اکسيدان است که خطر ابتلاء به بيماري هاي عروقي ، کلسترول بالا ، فشار خون بالا و ديابت را کاهش مي دهد و مادۀ تيانين نيز يک نوع اسيد آمينۀ آرامش بخش است.
وونگ توصيه مي کند که انسان هر روز 2 تا 3 فنجان چاي قرمز يا سبز براي استفاده از مواد مفيد اين دو نوع چاي بنوشد. دکتر وونگ مي افزود : بهتر است که آب داغ در فنجان ريخته شود سپس چاي به آن اضافه شود و فنجان به مدت 30 ثانيه در مايکرويو گذاشته شود و پيش از نوشيدن به مدت يک دقيقه سرد شود که در اينصورت طعم چاي خوشمزه تر نيز خواهد شد.
منبع : jamejamonline.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/64526/چاي را اگر با اين روش دم کنيد تمام خواص آن حفظ مي شود