دمنوش گل گاوزبان را چگونه درست کنيم؟
7 مهر 1394 - 12:58:07 ب.ظ
آموزش دم کردن گل گاوزبانمواد اوليه براي دم کردن گل گاوزبان :

گل گاوزبان : 1/3 پيمانه
ليمو اماني : کوچک دو عدد
نبات : 1/4پيمانه
آب جوش : به ميزان لازم


طرز تهيه دمنوش گل گاوزبان :

داخل قوري که گنجايش سه پيمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ريخته، سپس ليمو اماني‌ها را شسته و با چنگال روي پوست آن چند سوراخ ايجاد مي‌کنيم.
ليموها را به محتويات قوري اضافه کرده و قوري را از آب جوش پر مي‌‌نماييم.
سپس روي بخار کتري يا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت 30-20 دقيقه دم مي‌کنيم.
قبل از اين‌که دم نوش را در فنجان يا ليوان بريزيم يک بار مواد داخل قوري را هم مي‌زنيم يا اين‌که يک پيمانه از دم نوش را در ليوان ريخته، سپس آن را دوباره به قوري برگردانيم، تا محتويات قوري يک‌دست شود.

اين دم نوش مسکني است براي کساني که خسته هستند يا دچار استرس مي‌شوند.



منبع : ashpaziema.com

http://www.CheKhabar.ir/News/6392/دمنوش گل گاوزبان را چگونه درست کنيم؟
بستن   چاپ