چه خبر - مواد مورد نياز براي فسنجان ميگو
ميگو : 250 گرم
جعفري و گشنيز خرد شده : 1 پيمانه
پياز : 1 عدد
گردو : 150 گرم
رب انار : 1 تا 2 قاشق غذاخوري
شکر : در صورت دلخواه
دارچين و فلفل سياه و زردچوبه
طرز تهيه فسنجان ميگو
ابتدا پياز را خرد کنيد و در روغن کمي تفت دهيد تا سبک شود.
ميگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد و زردچوبه و فلفل سياه و دارچين را به آن بيفزاييد.
سپس جعفري و گشنيز خرد شده را با ميگوها تفت دهيد تا عطر خوبي به ميگو دهد.
سپس گردوهاي آسياب شده را در قابلمه اي جداگانه حدود 10 دقيقه حرارت دهيد تا به روغن بيفتد و به مخلوط ميگو و سبزي اضافه کنيد.
رب انار را نيز در اين مرحله بيفزاييد و يک ليوان آب سرد را به خورشت بيفزائيد.
ميگو نيازي به پختن زياد ندارد بنابراين همين که آب آن کمي جمع شد کافي است.
در اين فاصله مي توانيد يک يا دو حبه يخ به آن بيفزائيد تا حسابي به روغن بيفتد.
استفاده از آب سرد نيز به همين منظور است.
طعم اين غذا بايد ملس باشد .
چون شباهت زيادي با قليه ميگو دارد،بايد ملس شود که تفاوت آن را احساس کنيد.
اگر رب انار ترش استفاده مي کنيد ،حتما کمي شکر به آن بيفزائيد.
منبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/62228/فسنجان ميگو، يک غذاي خوشمزه براي دوستداران ميگو