چه خبر - مواد لازم براي تهيه سس سير
سير : 2 بوته
روغن زيتون : 5 قاشق غذاخوري
آب : يک ليوان
فلفل سياه : يک قاشق چاي خوري
نمک : يک قاشق چاي خوري
نشاسته : 4 قاشق غذاخوري
آبليمو : يک قاشق چاي خوري
طرز تهيه سس سير
نشاسته را درون آب سرد حل کنيد ، قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و نشاسته حل شده را درون قابلمه بريزيد و مدام به هم بزنيد تا نشاسته کمي سفت شده و خودش را بگيرد.
سپس از روي حرارت برداريد و کنار بگذاريد.
سيرهاي پوست کنده را خوب له کنيد.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبليمو ، روغن ، نمک و فلفل بريزيد تا سس يکدست شود.
سس سير را يک ساعت درون يخچال قرار دهيد سپس به همراه غذا سرو نمائيد.
نکته : نشاسته را تا حدي حرارت دهيد که از حالت آبکي بودن خارج شده و حالت کرمي پيدا کند ، حرارت دادن بيش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابي بافت سس مي شود. بهتر است از فلفل سياه کوبيده و روغن زيتون استفاده کنيد ، در صورت تمايل از مقدار بيشتري سير مي توانيد استفاده کنيد ، اين سس اغلب به همراه غذاهاي گوشتي و پاستاها سرو مي شود.
منبع : khorasannews.com