چه خبر - شيريني دانمارکي را اين بار در منزل تان درست کنيدمواد لازم براي تهيه شيريني دانمارکي :
آرد : 700 گرم
شير گرم : يک فنجان
پودر خمير مايه : 3 قاشق
شکر : 100 گرم
تخم مرغ : 2 عدد بزرگ يا 3 عدد کوچک
روغن مايع : يک ليوان سر خالي
زعفران : يک قاشق مرباخوري
وانيل : نصف قاشق چايخوري
کنجد يا خلال بادام : به ميزان لازم
مواد براي کرم داخل شيريني دانمارکي :
آرد : يک فنجان
آب : يک فنجان
شکر : يک و نيم فنجان
وانيل : کمي
طرز تهيه شيريني دانمارکي :
ابتدا کمي شکر را با کمي شير گرم مخلوط کنيد و پودر مايه خمير را اضافه کنيد و بگذاريد حجم بگيرد.
مواد کرم را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا غليظ شود و آرد طعم خامي نداشته باشد. وانيل را به آن اضافه کرده و بگذاريد سرد شود.
در يک ظرف گود آرد را الک کنيد و تخممرغها و مايه خمير پف کرده و روغن و شير گرم باقيمانده را کمکم به آرد اضافه کنيد و با دست ورز دهيد تا خمير لطيفي حاصل شود.
خمير را خيلي نازک با وردنه باز کنيد.
از کرم سرد شده روي خمير ريخته و با قاشق آن را صاف کنيد.
بعد خمير را بپيچيد و برش بزنيد.
همچنين ميتوانيد خمير باز شده را به صورت نواري پهن برش بزنيد و بعد کرم را روي آن بريزيد و بپيچد.
آنها را در سيني فر با فاصله بچينيد و روي شيرينيها را بپوشانيد و دو ساعت به آنها استراحت دهيد تا شيريني حجم پيدا کند.
فر را حتما از قبل گرم کنيد.
روي شيرينيها را خلال بادام يا کنجد و زرده تخممرغ بماليد و سيني را درون فر، با حرارت 180 درجه سانتيگراد، به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا کمي روي شيريني طلايي شود.
با اين مقدار مواد حدود 45 عدد شيريني تهيه ميشود. شما ميتوانيد مواد را به تناسب کم کنيد و تعداد کمتري بپزيد.
منبع : sara.jamejamonline.ir