چه خبر - مواد لازم براي شيريني پسته اي
کره : 220 گرم
پودر شکر : 120 گرم
آرد : 200 گرم
آرد برنج : 2 ق چ
آرد ذرت : 3 ق چ
پودر پسته : 50 گرم
مغز پسته : 70 گرم
پودر قند : براي تزيين
طرز تهيه شيريني پسته اي
فر را 15 دقيقه قبل از شروع به پخت شيريني روي دماي 150 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
کره و پودر شکر را بزنيد، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا مواد خمير شوند.
يک قاشق سوپ خوري از خمير را برداشته، فرم بدهيد و يک عدد مغز پسته را روي آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سيني که با کاغذ پوشانده ايد قرار داده و در فر به مدت 25 دقيقه بپزيد.
5 دقيقه بعد از پخت شيريني ها را از سيني جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزيين کنيد.
منبع : ماهنامه سفره ايراني
http://www.CheKhabar.ir/News/59779/شيريني پسته اي، يک شيريني ساده و خوش طعم نوروزي