خودکشي دختران نوجوان ايراني بعد از يک بازي رايانه‌اي
يکشنبه 15 اسفند 1395 - 9:49:22 AM
چه خبر -

متاسفانه بعضي از مدارس دخترانه راهنمايي زنگ مي‌زنند و مي‌گويند دانش آموزان مدرسه افسرد شده‌اند و خودکشي مي‌کنند و ما طي چندين بررسي که انجام داديم متوجه شديم همه اين‌ها سيمز the simsبازي مي‌کنند.

دکتر حسن عباسي در مورد شيوه‌هاي جديد هجمهٔ فرهنگي غرب گفت:«ما در 7، 8 سال آينده در مورد بازي‌هاي رايانه‌اي و فضاي مجازي ضربه‌اي سنگين خواهيم خورد که تا بحال از هيچ چيز ديگر نخورده‌ايم. تمرکز در نظام بايد به سمتي برود که با اينگونه مسايل جدي‌تر و قوي‌تر برخورد کرد.»

رييس مرکز بررسي‌هاي دکتريال جمهوري اسلامي افزود:«مسئله secend life (زندگي دوم) تهديد فرهنگي و خطر فرهنگي بسيار بالايي است که بايد روي اين مسئله حساس شويم. سبک زندگي دوم که بيشتر جوانان بين 16 تا 17 سال ما را درگير خود کرده است، در آينده يکي از مسال چالش برانگيز جامعه خواهد بود.»

وي در تشريح خطر مساله زندگي دوم، ضمن اشاره به دروغ‌پردازي در فضاي مجازي، تصريح کرد:« 92% اطلاعات موجود در فضاي مجازي از زندگي دوم افراد، را دروغ تشکيل مي‌دهد. اين مساله به عنوان موج فرهنگي تا 5، 6 سال آينده به مانند آوار روي سر جامعه به خصوص جوانان بين 15، 17 سال خراب شده و تاثير تخريبي بسيار ناگواري خواهد داشت.»

دکتر عباسي در ادامه با اشاره به خطر ان اس‌اي (جهان بدون مغز) گفت: «متاسفانه سواد امنيتي مردم نسبت به فضاي سايبري بسيار پايين است. موضوع شناسايي مردم و مديران از ان اس‌اي (جهان بدون مغز) مساله‌اي جدي است. متاسفانه حجم تبلت‌ها و لپ تاپ‌هايي که وارد کشور شده فاجعه است و همه اطلاعات اين وسايل ارتباطي در اختيار ان اس‌اي است.»

وي در مورد راه کارهاي مقابله با ان اس‌اي، گفت:« از نظر ساختار امنيتي تمرکز روي ان اس‌اي و ايجاد پدافند در مقابل آن به منظور واکسينه کردن کاربر‌ها دو مقوله‌اي است که بايد به آن‌ها توجه ويژه کرد.»

رييس انديشکده يقين در مورد تاثير بازي‌هاي رايانه‌اي گفت:«در جامعه بايد افرادي باشند که در مساجد، مدارس و … بتوانند براي جوانان اهداف فضاي مجازي و بازي‌هاي رايانه‌اي را توضيح دهند. متاسفانه بعضي از مدارس دخترانه راهنمايي زنگ مي‌زنند و مي‌گويند دانش آموزان مدرسه افسرده شده‌اند و خودکشي مي‌کنند و ما طي چندين بررسي که انجام داديم متوجه شديم همه اين‌ها سيمز the simsبازي مي‌کنند.»

وي افزود:«الان نزديک به 3 هزار بازي در شبکه زيرزميني در دست مردم است که واقعا خانواده‌ها حتي نمي‌دانند که اين‌ها بازي‌ها چه هستند.»

سال گذشته نيز دکتر عباسي نمايشگاه بازي‌هاي رايانه‌اي تهران حاضر شد و درباره‌ي بازي‌هاي رايانه‌اي مطرح هم‌چون «اساسينز کريد» و «کال آو ديوتي» به سخراني پرداخت.





منبع: caffebazi.com

http://www.CheKhabar.ir/News/55805/خودکشي دختران نوجوان ايراني بعد از يک بازي رايانه‌اي
بستن   چاپ