مواد لازم :خرما : يک بستهگردو : به مقدار لازم
مواد لازم جهت خمير :شير : 1 ليوانتخم مرغ : 1 عددروغن مايع :1/4 ( يک چهارم ) پيمانهنمک : 1/8 قاشق چايخوريرنگ يا زعفران دم کرده : در صورت دلخواهآرد : به ميزاني که خمير به دست نچسبدشربت بار : اين شربت استفاده هاي مختلفي داره از جمله : مرطوب کردن کيک اسفنجي ، تهيه زولبيا ، باميه ، گوش فيل ، گز و آبنبات و ... که براي هر کدوم از اين موارد ، شربت بار غلظت هاي متفاوتي داره . اين شربت از آب، گلاب، آبليمو، شکر و زعفران دم کرده درست مي شود.مرواريد خوراکي : جهت تهيه انواع مرواريدها و اکليل هاي خوراکي اينجا کليک کنيد )
طرز تهيه :ابتدا هسته خرما رو بگيريد طوريکه خرما آسيب نبيند .
سپس داخل اون گردو قرار بدين . خرما براي مرحله تزيين آماده هست .
شير ، تخم مرغ ، روغن مايع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنيد .
کم کم آرد اضافه کنيد و مايه را مخلوط کنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست آيد طوري که خمير به دست نچسبد ( اضافه کردن بيش از حد آرد بافت لطيف خمير رو از بين مي بره ) .
نکته : اين خمير نياز به استراحت و ورز دادن ندارد .
روي سطح کار آرد بپاشيد بعد خمير رو با وردنه باز کنيد .
خمير رو با ضخامت نيم سانتيمتر برش بدين . بعد با توجه به قطر خرما خمير رو ببريد .
سپس به اين صورت دور خرما بپيچيد .
با قالب گل ميناي کوچک روي خمير قالب مي زنيم .
بعد به اين صورت از قالب جدا کرده و روي خرما قرار مي دهيم ( اگه خمير اين گلها رو رنگي کنيد خيلي بهتره.
همه خرماها رو درون سيني مي چينيم و سپس داخل فر مي ذاريم . 180 درجه سانتيگراد بمدت 12-10 دقيقه .
بلافاصله بعد از پخت طوريکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت 4 - 3 دقيقه قرار مي ديم .
و بعد روي صافي مي ذاريم تا شربت اضافي اون خارج بشه ( البته خيلي شربت جذب نمي کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل مي کنيم و روي هر کدوم از اونا يه دونه مرواريد خوراکي قرار مي ديم .
براي قشنگ تر شدن خرماها مي تونيد روش اکليل خوراکي هم بپاشيد .
اينهم از خرماهاي خوشگل ما :
www.
منبع : baharsite.com
مطالب پيشنهادي :
حلواي خرماچرا خرما مي خوريم؟طرز تهيه ترحلوا مخصوص افطاربا خرما و گردو کيک شکلاتي رژيمي درست کنيدخرما و عسل يا زولبيا و باميه ؟!