پاستا سبزيجات، يک پاستاي تمام عيار براي نهار جمعه!
چهارشنبه 8 دي 1395 - 10:44:34 PM
چه خبر - مواد لازم براي پاستا سبزيجات

پاستاي تورتليوني : 450 گرم
روغن زيتون : 3 قاشق غذاخوري
پياز ريز خرد‌شده : نصف يک پياز
سير ريز خرد‌شده : 3 حبه
گوجه‌فرنگي ساتوري‌شده :800 گرم
ريحان ساتوري‌شده : ¼ پيمانه
بادنجان خرد‌شده : 3 عدد کوچک
روغن : براي سرخ کردن
نمک و فلفل سياه : به ميزان لازم
فلفل قرمز : به ميزان لازم
پنير فيلا فيلاي رنده‌شده : 60 گرم
ريحان تازه : براي تزئين

طرز تهيه پاستاي سبزيجات

در يک تابه مناسب، 3 قاشق غذاخوري روغن مي‌ريزيم و آن را روي حرارت مي‌گذاريم تا گرم شود.
سپس پيازها را داخل آن کمي تفت مي دهيم تا نرم شوند.
سپس سير و فلفل قرمز را اضافه مي‌کنيم و باز هم کمي تفت مي‌دهيم.
سپس گوجه‌فرنگي خرد‌شده، ريحان، نمک و فلفل را به سس اضافه مي‌کنيم و 15 دقيقه سس را روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزد و جا بيفتد.
پاستا را در آب در حال جوشيدن مي‌ريزيم و قدري نمک اضافه مي‌کنيم تا کاملاً نرم شده و بپزند.
در اين حين، بادنجان‌هاي خرد شده را داخل ¼ پيمانه روغن سرخ مي‌کنيم تا طلائي رنگ و نرم شوند.
پس از اينکه بادنجان‌ها سرخ شدند، آنها را روي پارچه روغن گير مي‌گذاريم تا روغن‌هاي اضافه آن گرفته شود. سپس بادنجان‌ها را به سس اضافه مي‌کنيم.
وقتي که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش مي‌کنيم.
پاستا را در يک تابه مي‌ريزيم و نيمي از سس آماده شده را روي آن مي‌ريزيم.
سپس آن را روي حرارت مي‌گذاريم و آنها را کاملاً مخلوط مي‌کنيم.
پس از اينکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب مي‌کشيم و باقيمانده سس را روي آنها مي‌ريزيم.
کمي پنير روي هر بشقاب رنده مي‌کنيم و روي آنها را با برگ ريحان تزئين کرده و سرو مي‌کنيم.



منبع : parsegard.com

http://www.CheKhabar.ir/News/49738/پاستا سبزيجات، يک پاستاي تمام عيار براي نهار جمعه!
بستن   چاپ