چه خبر - آموزش رول کردن کوکو و رولت
شايد براي خيلي هاتون پيش اومده باشه که خواستيد رولت يا کوکو رو رول کنيد ولي همين که اولين رول رو درست کرديد رولتون شکسته و همه کاراتون خراب
شده! براي اينکه اين مشکلات ديگه براتون ايجاد نشه آموزش تصويري رول کردن رو قرار دادم .. ميتونيد انواع کوکو، کيک و حتي ژله فرفره اي رو به اين صورت رول کنيد و خيالتون از بابت شکستن راحت باشه!
1 - اول از همه بايد توجه کنيد ضخامت کيک رو زياد نگيريد چون اگه ضخامت کيک زياد باشه هرچي هم تلاش کنيد بازم رولتون ميشکنه!پس ضخامت تا حد ممکن کم.
2 - اجازه بديد کيک يا کوکو کامل کامل سرد بشه يعني اصلا حرارت نداشته باشه.
3 - يه پارچه مناسب آشپزي تهيه کنيد( مثل دستگيره نخي )و روي اون رو کامل با پودر قند يا هر نوع پودر ديگه مثل پودر نسکافه،شکر،مغز و ...بپوشونيد اگرم کوکو هست سعي کنيد يا آرد بريزيد يا مغز گردو.
4 - کيک رو که سرد شده مستقيم از قالب برگردونيد روي پارچه.
5 - دقت کنيد با خود پارچه کيک رو رول کنيد طوري که پارچه بين رولت قرار بگيره.
رول کردن کوکو و رولت - عکس شماره 1
6 - حالا رولت رو با پارچه توي يخچال بذاريد حدود 2ساعت اجازه بديد استراحت کنه.
7 - بعد از گذشت زمان کيک رو خارج کنيد و بازش کنيد حالا بينش هرچي مي خوايد بريزيد. کيک رو اين بار بدون پارچه رول کنيد و توي يخچال بذاريد و بعد از سرد شدن کامل برش بديد و ازش استفاده کنيد.
رول کردن کوکو و رولت - عکس شماره 2
نکات :
_ اگر کيکتون خيلي ضخيم شده بود و به نشکستنش اميدي نداشتيد يه مقدار آب داغ و ژلاتين رو مخلوط کنيد و با ابپاش روي کيک بريزيد و بعد کيک رو رول
کنيد اينجوري ممکنه نشکنه!البته فقط ممکنه!
_ اگر ميخوايد رولتون کاکائويي بشه بعد از اينکه رول آماده شد اونو روي يه توري بذاريد و روش کاکائو آب شده کاملا سرد بريزيد و بعد دوباره بذاريد توي يخچال تا خنک بشه.
_ بهتره بين رولهاي کوکويي لايه ماست خامه اي قرار بديد تا هم محکم پيچيده بشن هم خوشمزه تر بشن!
منبع : sooran.com
save