چند نکته مهم براي خوشمزه شدن شور و ترشي هاي پاييزي
يکشنبه 30 آبان 1395 - 11:43:34 AM
چه خبر - ترشي پاييزي را با اين دستور بي نقص درست کنيد

ترشي درست کردن تخصص فوق العاده اي نمي خواهد. در واقع هر کسي مي تواند ترشي مخصوص خود را با استفاده از ميوه و سبزيجات محبوبش درست کند. براي مثال من از همه چيز استفاده مي کنم، از ليمو و هندوانه گرفته تا سيب، پياز، هويج، ترب و خيار.
روي اينترنت مي توانيد صدها دستور ساخت ترشي شور را پيدا کنيد، و با اينکه مي دانم همه آنها عالي و خوشمزه هستند، من دوست دارم با در نظر گرفتن برخي نسبت ها همه چيز را ساده نگه دارم. اين نسبت بدون خطا را به راحتي مي توانيد با مقدار ميوه و سبزيجاتي که مي خواهيد ترشي شور کنيد تنظيم نماييد، همچنين مي توانيد با استفاده از انواع سرکه و يا ترکيب ادويه جات مخصوص خود سفارشي اش کنيد. اگر يک شيشه با درپوش و مقداري ميوه و سبزيجات داريد پس با درست کردن يک ترشي بسيار خوشمزه تنها چند گام ساده فاصله مانده.

نسبت آب نمک چند منظوره در شور و ترشي

پايه هر ترشي شوري آب نمک است که بدون آن مواد اوليه ناقص است. مواد اوليه شور انداختن از چهار عضو اصلي تشکيل مي شود: سرکه براي اسيدي کردن، آب براي کاهش تيزي مزه اسيد، شکر براي متعادل کردن اسيد، و نمک براي طعم.

مهم نيست چه چيزهايي را براي ترشي شور انتخاب مي کنم، اين چهار مورد هميشه به يک نسبت مشخص حضور دارند:
يک فنجان سرکه
يک فجان آب
يک دوم فنجان شکر
يک قاشق غذا خوري نمک

تا وقتي بتوانيد قسمت هاي مساوي آب و سرکه، يک دوم فنجان شکر بعلاوه يک قاشق غذا خوري نمک در ازاي هر دو فنجان مايع را به خاطر بسپاريد، قادر خواهيد بود به سادگي فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظيم کنيد. براي درست کردن آب نمک ترشي شور، کافيست چهار ماده اصلي را به همراه هر ادويه اي که دوست داريد را به جوش بياوريد. سپس کافيست اين مايع را درون شيشه هر نوع شوري که دوست داريد درست کنيد بريزيد. همين که آب نمک هم دماي اتاق شد، درپوشش را بگذاريد و داخل يخچال قرارش دهيد.
ترشي شور را تنها پس از 24 ساعت داخل يخچال بودن مي توانيد استفاده کنيد. با اين حال هر چقدر مواد بيشتر در آب نمک بمانند، طعم بيشتري مي گيرند و خوشمزه تر خواهند شد.

ادويه جات و طعم دهنده هاي شور و ترشي

ترشي هاي شور با انواع بسياري از ادويه جات، دانه ها، و سبزيجات خشک شده طعم مي گيرند. ترشي شور خود را مي توانيد با ادويه جات مخصوص ترشي که در فروشگاه ها عرضه مي شود طعم دار کنيد و يا مي توانيد خودتان در خانه يکي بسازيد. دستور ثابتي براي درست کردن آب نمک طعم دار وجود ندارد. خود را محدود نکنيد و از هرچه دوست داريد کمک بگيريد، سير، علف ليمو، و حتي انواع مختلف نمک. ترکيباتي که مي توانيد با آنها طعم بسازيد بي نهايت است.

آنچه مي توانيد ترشي شور کنيد

حالا که نسبت درست کردن آب نمک را مي دانيد و چند ايده خوب هم براي طعم دادن داريد بايد انتخاب کنيد که از چه چيزهايي براي شور درست کردن بايد استفاده نماييد. براي اينکه کارتان را راحت تر کنم در ادامه مي خواهم ليستي از 20 ماده ( ميوه و سبزيجات ) به شما معرفي کنم که براي ترشي درست کردن بسيار مناسب هستند.

ترشي و شور ميوه ها

ته پوسته هاي باقي مانده از هندوانه، براي ايجاد طعمي شور و شيرين.
شور گلابي را مي توانيد به انواع سالاد اضافه کنيد و يا مستقيم و به عنوان ميان وعده از آن لذت ببريد.
شور انجير به همراه انواع گوشت کبابي فوق العاده مي شود.
از ليمو هم شور هاي بسيار خوش طعمي مي توانيد بسازيد.
از ترکيب انگور با دارچين و فلفل سياه نيز شور خوبي مي توانيد درست کنيد.
به شور انبه زنجبيل پوست کنده و ادويه جات بو داده اضافه کنيد.
گوجه فرنگي هاي گوشتي را تبديل به شور کنيد تا ديگر هيچ وقت پول پاي کچاپ ندهيد.
آناناس را نيز مي توانيد تبديل به شور کنيد.

ترشي و شور سبزيجات

لوبيا سبزها را مي توانيد همراه با پوستشان تبديل به شور کنيد.
سبزيجات پخته اي مانند فلفل دلمه اي هاي رنگارنگ نيز مي توانند تبديل به ترشي شوري زيبا و خوش طعم شوند.
ترب هاي تازه نيز براي استفاده در شور مناسب هستند.
شور گل کلم که يکي از معروف ترين ها است، گل کلم را با هويج و فلفل دلمه اي ترکيب کنيد.
اگر به دنبال شوري تند و سوزان هستيد فلفل سبز هاي تند براي اين کار عالي هستند.
با تبديل کردن کرفس به شور براي سالادهايتان ديگر نيازي به سس نداريد.
ذرت را نيز به ليست شورهاي خود اضافه کنيد، ذرت را کامل و يا فقط با دانه مي توانيد تبديل به شور کنيد.

تنها با يک شيشه و چهار ماده اصلي مي توانيد تبديل به يک شور انداز حرفه اي شويد، و با انواع و اقسام ميوه ها و سبزيجات خوشمزه ترين و متفاوت ترين طعم ها را به وجود بياوريد.



منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/47043/چند نکته مهم براي خوشمزه شدن شور و ترشي هاي پاييزي
بستن   چاپ