سوپ بروکلي و پنير چدار، يک سوپ تمام عيار پاييزي
جمعه 28 آبان 1395 - 12:44:00 PM
چه خبر - سوپ بروکلي و پنير چدار

يک مخلوط غليظ از پنير چدار خيلي تند، سيب زميني و بروکلي. اين سوپ کلاسيک مناسب فصل پاييز و زمستان است.

مواد لازم براي سوپ بروکلي و پنير چدار

2 تکه نان
2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
2 ساقه کرفس
2 حبه سير
1 عدد پياز
يک عدد سيب زميني در حدود 225 گرم
يک دسته بروکلي در حدود 750 گرم
نمک و فلفل
1 پيمانه شير کم چرب
¼ قاشق چايخوري پودر جوز هندي تازه
170 گرم پنير چدار تند

طرز تهيه سوپ بروکلي و پنير چدارطرز تهيه سوپ بروکلي و پنير چدار

طرز تهيه سوپ بروکلي و پنير چدار

فر را روي حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد. در يک سيني فر دندانه دار نان را با يک قاشق روغن زيتون مخلوط کرده به مدت 5 تا 7 دقيقه يا تا زماني که طلايي قهوه اي و خشک شوند حرارت داده و کنار بگذاريد.

يک قاشق باقيمانده روغن زيتون را داخل ماهيتابه ريخته روي حرارت متوسط گرم کنيد. کرفس ، سير، پياز، سيب زميني و ساقه بروکلي را اضافه کنيد. سپس نمک ¾ قاشق چايخوري نمک و ¼ قاشق چايخوري فلفل را اضافه کنيد. مواد را هم بزنيد در ظرف را گذاشته و به مدت 5 تا 6 دقيقه بپزيد.

در اين ميان گلهاي بروکلي را به قطعات کوچک خرد کنيد و به همراه سه پيمانه آب به بقيه مواد اضافه کنيد در ظرف را بگذاريد تا به جوش آيد . به محض جوش آمدن بروکلي ها ديگر نرم شده اند اگر هنوز سفت هستند 1 تا 2 دقيقه ديگر به پخت ادامه دهيد.

ظرف را از روي حرارت برداريد و مواد را با گوشت کوب برقي به صورت پوره درآوريد و سپس شير و جز هندي را اضافه کنيد. و به مدت 2 دقيقه ديگر حرارت دهيد. سپس پنير را اضافه کنيد و هم بزنيد تا آب شود. سپس با نانهاي تست شده در فر سرو کنيد.

گروه سبک زندگي سيمرغ
منبع: سيمرغ

save

http://www.CheKhabar.ir/News/46921/سوپ بروکلي و پنير چدار، يک سوپ تمام عيار پاييزي
بستن   چاپ