راز خوشمزه بودن کتلت هاي مامان پر چيست؟
چهارشنبه 26 آبان 1395 - 11:44:07 AM
چه خبر - راز کتلت هاي مامان پز

بسياري از ما وقتي بزرگ مي‌شويم و زندگي تازه و مستقلي تشکيل مي‌دهيم باز هم مواقع زيادي بخصوص هنگام خوردن غذا ياد مادرمان مي‌افتيم و ذهنمان به سمت طعم و مزه غذايي مي‌رود که او برايمان مي‌پخت. به نظر شما چرا برخي غذاهايي که مادر‌ها مي‌پزند اين قدر خوشمزه مي‌شد؟ چند راز و فوت و فن مادرانه را براي طبخ کتلت، در ادامه مطلب بخوانيد.

_ آب سيب‌زميني خام را براي آنکه بوي کتلت نامطبوع نشود، حتما بايد گرفت.

_ سيب‌زميني پخته را حتما بايد رنده کرد و نبايد آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سيب‌زميني خام را مي‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سيب‌زميني با گوشت مخلوط نشود.

_ در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچي استفاده شود، چون کتلت پوک مي‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاري و آرد گندم، کتلت، خمير مي‌شود و پوکي مناسبي نخواهد داشت.

_ کتلت با سيب‌زميني خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتري مي‌برد و براي کساني که در مصرف روغن احتياط مي‌کنند، مناسب‌تر است.

_ براي سرخ کردن کتلت با سيب‌زميني پخته بايد در تابه روغن زياد باشد تا کتلت روغن کمتري به خود بگيرد و بعد هم بايد کتلت را روي کاغذ روغن‌گير گذاشت تا روغن اضافي آن گرفته شود.

_ بهترين سبزي براي کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بي‌نظيري به کتلت مي‌دهد. مي‌توانيد يک بار هم زيره را امتحان کنيد.

_ کتلت را با نان بولکي و پياز و جعفري خردشده و خيارشور بخوريد که لذتي بالاتر از اين نيست!



منبع : loghmeh.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/46797/راز خوشمزه بودن کتلت هاي مامان پر چيست؟
بستن   چاپ