بادمجان شکم پر؛ غذاي فصل
سه شنبه 18 آبان 1395 - 10:59:08 AM
چه خبر -
زمان تهيه: 30 دقيقه

زمان پخت:‌60 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پيمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري

پياز بزرگ: يک عدد،‌کاملا ريز شود.

سير: ‌2 حبه، کاملا ريز شود.

گشنيز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

پودر زنجبيل:‌يک قاشق چاي‌خوري

فلفل دلمه‌اي قرمز: يک عدد، کاملا ريز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چاي‌خوري

پوست ليموي رنده شده: 2 قاشق چاي‌خوري

آب 2 عدد ليموي تازه

ماست کم چرب: نصف پيمانه

نعناي خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري

زردچوبه: 4/1 قاشق چايخوري

جعفري خرد شده تازه: 5/1 پيمانه

طرز تهيه:

فر را از قبل روي حرارت 200 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد.
درون يک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که نرم شود بپزيد سپس درون آبکش زير آب سرد قرار دهيد و بعد بگذاريد آب آن کاملا خارج شود.
با يک چاقوي تيز، حدود يک سانتي‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ريز کنيد.
روغن را درون يک تابه روي حرارت متوسط گرم کرده و پياز و فلفل دلمه‌اي را در آن به مدت 5 دقيقه سرخ کنيد.
سير، جعفري، زنجبيل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانيه آن‌ها را تفت دهيد.
بادمجان‌هاي ريز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه يا تا زماني‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزيد. تابه را از روي حرارت برداريد.
برنج،‌ جعفري، پوست ليمو و آب ليمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد.
بادمجان‌ها را درون سيني فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنيد.
سيني را درون فر به مدت 30 دقيقه يا تا زماني که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا ميل کنيد. منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/46154/بادمجان شکم پر؛ غذاي فصل
بستن   چاپ