چه خبر -
زمان تهيه: 30 دقيقه
زمان پخت:60 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
برنج دانه بلند: 4/3 پيمانه (150 گرم)
بادمجان بزرگ: 2 عدد
روغن زيتون: يک قاشق غذاخوري
پياز بزرگ: يک عدد،کاملا ريز شود.
سير: 2 حبه، کاملا ريز شود.
گشنيز خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
پودر زنجبيل:يک قاشق چايخوري
فلفل دلمهاي قرمز: يک عدد، کاملا ريز شود.
پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چايخوري
پوست ليموي رنده شده: 2 قاشق چايخوري
آب 2 عدد ليموي تازه
ماست کم چرب: نصف پيمانه
نعناي خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه: 4/1 قاشق چايخوري
جعفري خرد شده تازه: 5/1 پيمانه
طرز تهيه:
فر را از قبل روي حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
درون يک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقيقه يا تا زماني که نرم شود بپزيد سپس درون آبکش زير آب سرد قرار دهيد و بعد بگذاريد آب آن کاملا خارج شود.
با يک چاقوي تيز، حدود يک سانتيمتر از گوشت بادمجان را درآورده و آنها را کاملا ريز کنيد.
روغن را درون يک تابه روي حرارت متوسط گرم کرده و پياز و فلفل دلمهاي را در آن به مدت 5 دقيقه سرخ کنيد.
سير، جعفري، زنجبيل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانيه آنها را تفت دهيد.
بادمجانهاي ريز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقيقه يا تا زمانيکه نرم شوند آنها را سرخ کرده و بپزيد. تابه را از روي حرارت برداريد.
برنج، جعفري، پوست ليمو و آب ليمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنيد.
بادمجانها را درون سيني فر قرار داده و با قاشق درون آنها را از مخلوط درون تابه پر کنيد.
سيني را درون فر به مدت 30 دقيقه يا تا زماني که پوست بادمجانها نرم شده و مواد درون آنها طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.
نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا ميل کنيد. منبع: سيمرغ