ريزه کاري هاي پخت مربا
يکشنبه 2 آبان 1395 - 5:42:40 PM
چه خبر - نکته هاي مهم در تهيه مربا

مربا را مي توان در ظرف لعابي پخت تا به خوبي قوام پيدا کند. براي آن که بفهميد مربا قوام آمده است يا نه، يک قطره از آن را در ليوان آب سرد بريزيد. اگر مربا ته ظرف رفت و از هم باز نشد، قوام آمده است.

براي خوش رنگ شدن مرباهايي مثل هويج، به و سيببراي خوش رنگ شدن مرباهايي مثل هويج، به و سيب

براي خوش رنگ شدن مرباهايي مثل هويج، به و سيب

_ مي توانيد مقداري زعفران دم کرده به آن اضافه کنيد. اين کار باعث مي شود رنگ و بوي مربا بهتر شود هم چنين با افزودن مقداري دانه هل، چوب دارچين، وانيل يا گلاب نيز مي توان مربا را معطر کرد البته چوب دارچين را بعد از مدتي جوشيدن در مربا بايد از ظرف خارج کرد.

_ اگر هنگام جوشيدن مربا يک تکه کوچک کره داخل آن بيندازيد از تشکيل کف جلوگيري خواهد کرد.

_اگر مقداري آب جوشيده شده و آبليمو را به مرباي شکرک زده اضافه کنيد و آن را دوباره بجوشانيد، شکرک آن از بين مي رود.

اگر مرباي شما کپک زداگر مرباي شما کپک زد

اگر مرباي شما کپک زد

کپک را به همراه يک لايه از مربا برداريد و آن را دوباره بجوشانيد.

براي نگهداري طولاني مدت از مربابراي نگهداري طولاني مدت از مربا

براي نگهداري طولاني مدت از مربا

آن را در شيشه هاي کوچک با در محکم بريزيد و در يک قابلمه در حال جوش که آب تا سر شيشه ها را پوشش مي دهد، قرار دهيد و پس از 10 دقيقه که هواي داخل شيشه ها خارج شد، مي توانيد مربا را تا هر زمان که بخواهيد در هواي اتاق نگهداري کنيد.



منبع: ideallife.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/44699/ريزه کاري هاي پخت مربا
بستن   چاپ