کوفته سماق، يک کوفته خوش طعم و متفاوت
جمعه 23 مهر 1395 - 12:41:34 PM
چه خبر - مواد لازم براي تهيه کوفته سماق

گوشت گوسفند : نيم کليو
برنج : 1/2 فنجان
نخود خرد شده : 1/2 فنجان
پياز متوسط : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
سير : 3 حبه
پيازچه خرد شده : 1/2 فنجان
جعفري خرد شده : 1 فنجان
سس گوجه فرنگي : 1 فنجان
نعناع : 1 فنجان
ترخون : 1/4 فنجان
مرزه خشک : 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
سماق : 3 قاشق غذاخوري
روغن زيتون : 1 و 1/2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه کوفته سماق

مرحله اول درست کردن کوفته سماقمرحله اول درست کردن کوفته سماق

مرحله اول درست کردن کوفته سماق

ابتدا برنج و لپه را خيس کرده و بشوييد. بعد از شستن،برنج و لپه را با 2 ليوان آب براي 20 دقيقه جوشانده و آبکش کنيد.

مرحله دوم درست کردن کوفته سماقمرحله دوم درست کردن کوفته سماق

مرحله دوم درست کردن کوفته سماق

سبزي را کاملا شسته و خرد کنيد

مرحله سوم درست کردن کوفته سماقمرحله سوم درست کردن کوفته سماق

مرحله سوم درست کردن کوفته سماق

پياز را رنده کرده و آب آن را کامل بگيريد.

مرحله چهارم درست کردن کوفته سماقمرحله چهارم درست کردن کوفته سماق

مرحله چهارم درست کردن کوفته سماق

براي اين قسمت بهتر است از مخلوط کن استفاده کنيد. تخم مرغ، نمک، فلفل و ادويه، سير خرد شده، پياز رنده شده، گوشت، برنج و لپه را کاملا با هم ميکس کنيد.

مرحله پنجم درست کردن کوفته سماقمرحله پنجم درست کردن کوفته سماق

مرحله پنجم درست کردن کوفته سماق

پياز را نگيني خرد کرده و زردچوبه را اضافه کنيد. کم که سرخ شده تمام سماق را اضافه کرده و مقداري تفت دهيد.

koofteh-somagh-06.jpgkoofteh-somagh-06.jpg

مرحله ششم درست کردن کوفته سماق

6 فنجان آب به قابلمه اضافه کرده و 1 قاشق نمک را هم اضافه کنيد.

مرحله هفتم درست کردن کوفته سماقمرحله هفتم درست کردن کوفته سماق

مرحله هفتم درست کردن کوفته سماق

از مخلوط درست شده گلوله هاي کوچکي درست کرده و به آرامي درون مايع بريزيد تا کامل بپزد. بعد از گذشت 1 ساعت با درجه حرارت متوسط کوفته شما آماده مي شود.

کوفته سماق

کوفته سماقکوفته سماق

سرآشپز : صنم لامبورن Sanam Lamborn


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/43771/کوفته سماق، يک کوفته خوش طعم و متفاوت
بستن   چاپ