چند فوت مهم براي پخت خورش قيمه نذري
جمعه 16 مهر 1395 - 1:41:06 PM
چه خبر - نکته هاي مهم در پخت خورش قيمه نذري

1 – براي پخت خورش قيمه نذري حتما يک روز قبل لپه راخيس و چند بار آب آن را عوض کنيد تا نفخ آن خارج شود.

2 – براي پخت حتما از پيار داغ فراوان استفاده کنيد.

3 – حتما از گوشت گوسفند استفاده کنيد.

4 – براي طعم دار کردن از زردچوبه، ادويه هفت رنگ و دارچين استفاده کنيد.

5 - در هنگام پخت چند عدد پياز بزرگ را پوست کنده و درون خورش بگذاريد تا بپزد. بعد از پختن پياز آن را از درون خورش خارج کرده و کامل ميسک کرده و مجدد درون خورش بريزيد. با اين کار خورش غلظت خوبي خواهد داشت.

6 – علاوه بر اضافه کردن ربآ از گوجه فرنگي رنده شده وهم استفاده کنيد.

7 – نيم ساعت تا يک ساعت قبل از اين که خورش را از روي شعله برداريد مقداري گلاب درون خورش ريخته و صبر کنيد تا خور کامل جا بيفتد.

8 – براي روغن انداختن خورش چند قالب يخ به خورش تان اضافه کنيد.

9 - براي سرخ کردن سيب زميني ها به روغن علاوه بر نمک مقداري زردچوبه هم بزنيد و سيب زميني ها را قبل از سرخ کردن براي چند دقيقه در آب جوش، بجوشانيد.

10 - ليمو اماني را از يک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کرده و درون آب بگذاريد تا تلخي پوست آن خارج شود.

11 - هرگز براي خورش قيمه از رب انار يا رب نارنج به عنوان چاشني استفاده نکنيد زيرا رنگ خورش شما را تيره مي کند.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/43047/چند فوت مهم براي پخت خورش قيمه نذري
بستن   چاپ