چه خبر - مواد لازم براي لقمه بادمجان و پنير
بادمجان : 1 عدد بزرگ
روغن زيتون : 2 الي 3 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي ورقه شده : 2 الي 3 عدد
پنير پارمزان : ½ فنجان
حبه سير : 2 عدد خرد شده
سس مايونز : 4 قاشق غذاخوري
سبزيجات تازه معطر : به مقدار کافي
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهيه لقمه بادمجان و پنير
مرحله اول درست کردن لقمه بادمجان و پنير
گوجه فرنگي و بادمجان را کاملا شسته و خشک کنيد.
مرحله دوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
با چاقوي تيز بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و درون کاسه بزرگي بريزيد
مرحله سوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
روي ورقه هاي بادمجان روغن زيتون، نمک و فلفل بريزيد.
مرحله چهارم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
ورقه هاي بادمجان را درون گريل برقي براي 5 دقيقه گريل کنيد. اگر دوست داشته باشيد مي توانيد ورقه هاي بادمجان را سرخ هم کنيد.
مرحله پنجم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
سس مايونز، پنير پارمزان، حبه سير خرد شده و مقداري نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.
مرحله ششم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
بادمجان هاي گريل شده را درون بشقاب سرو بگذاريد.
مرحله هفتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
روي هر کدام از برش هاي بادمجان گريل شده، يک برش گوجه فرنگي قرار دهيد.
مرحله هشتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير
روي گوجه فرنگي ها مخلوطي از پنير پارمزان و سس مايونز بريزيد. در انتها روي بادمجان ها را با سبزي هاي معطر تزيين کنيد.
لقمه بادمجان و پنير
منبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/36733/لقمه بادمجان و پنير، يک پيش غذاي آسان و باکلاس