يک سالاد ضد سرطان خوشمزه درست کنيد
يکشنبه 3 مرداد 1395 - 10:40:12 AM
چه خبر - با کلم قرمز يک سالاد ضد سرطان درست کنيد

رنگ قرمز در هر ميوه و سبزي‌اي نشان از وجود آنتي‌ اکسيدان‌هاي قوي در آن است. کلم قرمز از مواد غذايي سرشار از آنتي‌اکسيداني است که راديکال‌هاي آزاد را که عامل اصلي سرطان است، در بدن از بين مي‌برند. کلم قرمز يک ماده غذايي ضد‌سرطان است. سالاد اندونزي يکي از سالادهاي خوشمزه و خوش طعمي است که بوسيله مخلوط کردن کلم قرمز با سس، باعث نرم‌تر شدن آن و خوردن راحت‌ترش مي‌شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سالاد

براي تهيه سالاد اندونزي به اين مواد نياز داريد

کلم قرمز خرد شده : يک ليوان
ژامبون گوشت يا سينه مرغ پخته : 200 گرم
هويج : 2 عدد
نخودفرنگي : نصف ليوان
ذرت بخار پز شده : نصف ليوان
خيار شور : 6 عدد
سس مايونز، نمک و فلفل : مقدار لازم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سالاد تابستاني يوناني و ايتاليايي درست کنيد

طرز تهيه سالا ضد سرطان

کلم را به صورت رشته‌هاي باريک خرد مي‌کنيم.
هر چه رشته‌هاي کلم را باريک‌تر خرد کنيد، سالاد زيباتر و خوش طعم‌تري خواهيد داشت که خوردن و هضم آن راحت‌تر است.
هويج را رنده کنيد و به کلم اضافه کنيد.
ذرت، نخود فرنگي پخته، کالباس خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنيد.
سس مايونز، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنيد، ظرف سالاد را 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خنک شود وسس به خورد مواد برود.



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/36618/يک سالاد ضد سرطان خوشمزه درست کنيد
بستن   چاپ