چه خبر - براي درست کردن يک فنجان قهوه ترک به موارد زير نياز داريم
قهوه پودر شده مناسب براي دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم
قوري مخصوص درست کردن قهوه يا شيرداغ کن
شکر در صورت نياز
براي هر نفر يک فنجان آب سرد را داخل قهوه جوش بريزيد و براي هر فنجان يک قاشق مرباخوري سر پر قهوه را نيز داخل آن ريخته و بهم بزنيد.
مرحله اول درست کردن قهوه ترک
اگر قهوه تان را شيرين ميل مي کنيد مي توانيد شکر را به مقدار مورد نظرتان به آن اضافه کنيد. پس از افزودن قهوه و شکر، آن را روي شعله ملايم گاز قرار دهيد. عجله اي که نداريم پس خيلي کارهايتان را شمرده و دقيق انجام دهيد.
در هنگام دم کردن قهوه بايد کمي حساس و گوش به زنگ باشيد.مي توانيد به جاي يک قاشق مرباخوري به ازاي هر فنجان قهوه، دو قاشق مرباخوري قهوه در آب بريزيد. ميزان مواد مصرفي در قهوه به مزاج شما بستگي دارد.
براي درست کردن قهوه ترک بايد قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت يکنواخت داشته باشد و بهتر است از قوري مخصوص قهوه جوش (ترجيحا استيل نباشد)، استفاده کرد. دهانه اين قوري هاي مخصوص باريک تر از شير داغ کن است و باعث جمع شدن بهتر فوم روي قوري مي شود که کار را براي شما آسان تر مي کند. همچنين بهتر است قهوه شما تازه آسياب شده باشد که اين مساله در طعم نهايي تاثير بسزايي دارد.
پس از گذاشتن قهوه روي گاز با شعله ملايم، اگر آن را بهم بزنيد ديگر فوم روي قهوه تان تشکيل نمي شود. يکي از نشانه هاي يک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روي آن مي باشد، البته به ياد داشته باشيد تنها وقتي فوم به وجود مي ايد که از آب سرد استفاده کرده باشيد. آب سرد مي تواند آب لوله کشي يا آب معدني و يا آب دستگاه تصفيه باشد. پس از گذاشتن قهوه روي گاز با شعله ملايم کمي صبر کنيد قهوه که جوش بيايد مانند شير بالا مي آيد.
مرحله دوم درست کردن قهوه ترک
اجازه ندهيد آب در قهوه جوش خيلي قل بزند، تلخي قهوه تان را کمي زننده مي کند. آنرا از روي شعله کنار ببريد و کمي صبر کنيد. اگر فوم آن را دوست نداريد کمي بيشتر آن را روي گاز نگه داريد در اين صورت قهوه اي با طعم يک دست و بدون فوم خواهيد داشت.
همچنين مي توانيد فوم را با قاشق داخل فنجان بريزيد و سپس قهوه را نيز در فنجان ريخته و سرو کنيد. قهوه تان را با يک ليوان آب سرد سرو کنيد و آب را قبل از آن بنوشيد تا دهانتان تازه شود تا بيشتر بتوانيد طعم خوب آنرا بچشيد. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنيد تا احساس خوب قهوه اي که خودتان دم کرده ايد به شما منتقل شود. آنچه در ته فنجان مي ماند لرد يا تفاله قهوه مي باشد که خوردن آنرا توصيه نمي کنيم.
منبع : coffeestore.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/35805/قهوه ترک را با اين دستور بي نقص و حرفه اي درست کنيد!