چه خبر - مواد لازم براي تهيه سوپ اسفناج براي افطار
اسفناج : يک دسته کوچک
پياز : دو عدد بزرگ
شير : 2 ليوان
آب مرغ يا گوشت : 2 ليوان
جو پرک : 2 ليوان
نمک، فلفل، ادويه و آبليمو : به مقدار لازم
طرز تهيه سوپ اسفناج براي افطار
ابتدا اسفناج ها را شسته و خرد کنيد.اسفناج هاي خرد شده را درون قابلمه اي با مقداري آب براي حدود 20 دقيقه بپزيد تا رنگ اسفناج کمي تغيير کند.
اسفناج هاي پخته شده را کاملا با گوشکوب له کنيد.
درون قابلمه تان پياز را نگيني خرد کرده و کمي تفت دهيد.
مقدار کمي زردچوبه به پياز اضافه کنيد.
جو پرک را مقدار بسيار کمي درون پياز تفت دهيد.
آب مرغ و اسفناج را اضافه کرده و درب ظرف را نيم باز بگذاريد تا جوها کاملا باز شوند.
پس از اينکه سوپ تان لعاب انداخت دو ليوان شير را اضافه کرده و کمي نمکو فلف بزنيد.
حدود دقيقه صبر کنيد تا سوپتان جا بيفتد.
منبع: سيمرغ