اين نکته ها سالادهاي تان را خوشمزه تر مي کند!!
شنبه 22 خرداد 1395 - 2:08:59 PM
چه خبر - اين نکته ها سالادهاي تان را خوشمزه تر مي کند!!!

_ هيچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنيد و هنگامي که مي‌خواهيد آن را سرو کنيد، به آن نمک بزنيد، زيرا نمک، تازگي و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌هاي آن را سخت و زمخت مي‌کند.

_ هميشه همه اجزاي لازم براي چاشني سالاد از جمله روغن زيتون و سرکه را در يک شيشه دهان‌گشاد که درش بسته مي‌شود ( مثل شيشه مربا ) بريزيد، يک قطعه يخ داخل آن بيندازيد و درش را محکم ببنديد.
سپس آن را تکان دهيد تا خوب مخلوط شود.
سپس يخ را از آن خارج سازيد. با اين روش چاشني سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم مي‌آميزد.
سپس سبزيجات سالاد را داخل يک کيسه پلاستيکي قرار دهيد و چاشني آماده شده را روي آن بريزيد و خوب تکان دهيد تا
همه اجزاي سالاد به اين چاشني آغشته شود. به اين ترتيب سالاد خوشمزه‌اي به دست خواهد آمد.

_ خيار سالاد را با پوست خرد کنيد. پوست خيار طعم جالبي به سالاد مي‌دهد.

_ براي آن که سالاد خوشمزه‌اي داشته باشيد، يک حبه سير را له کرده، قبل از آن که اجزاي سالاد را در ظرف سالاد خوري بريزيد، سير را به آن بماليد. سالاد شما طعم مطبوعي از سير به خود خواهد گرفت.

_ براي هم زدن سس به جاي قاشق از چنگال استفاده کنيد، زيرا به اين ترتيب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

_ براي آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنيد، مقدار کمي آرد را در ماهي‌تابه سرخ کنيد و به تدريج به سس اضافه کنيد.

_ براي غليظ ‌تر کردن سس‌ سالاد مي‌توانيد از آرد استفاده کنيد. براي اين منظور مقداري آرد را در آب حل کنيد و به صورت خمير رقيقي در آورده و به تدريج به سس اضافه کنيد.



منبع : groohashpazi.blogfa.com

http://www.CheKhabar.ir/News/32341/اين نکته ها سالادهاي تان را خوشمزه تر مي کند!!
بستن   چاپ