کره بادام زميني را با اين دستور خانگي درست کنيد!!!
چهارشنبه 12 خرداد 1395 - 1:09:55 PM
چه خبر -

تهيه کره بادام زميني در خانه، هم گزينه اي ارزانتر از خريداري آن خواهد بود هم مغذي تر. در اينجا با شيوه کار آشنا ميشويد.

مواد لازم براي تهيه کره بادام زميني

بادام زميني خام : دو فنجان ( 470 ميلي ليتر )
روغن گياهي : يک و نيم قاشق
شکر : يک قاشق غذا خوري ( اختياري )
عسل، شيره يا شکر قهوه اي : يک و نيم قاشق چايخوري ( به جاي شکر قهوه اي مي توانيد از همان شکر معمولي استفاده کنيد )
نمک : کمي ( اختياري )
دارچين : کمي ( اختياري )

طرز تهيه کره بادام زميني

بادام زميني ها را آماده کنيد. پيش از استفاده از بادام زميني ها، بايد آنها را زير آب سرد شستشو دهيد تا از گونه خاک يا آلودگي از آنها پاک شود. سپس آنها را کاملا خشک کنيد. اگر پوست دارند، بايد با دست پوست آنها را جدا کنيد. لازم نيست کاملا پوستشان جدا شود. اگر مي خواهيد بادام زميني را ابتدا بو بدهيد، از انواع چرب تر آن استفاده کنيد بهتر است.

بادام زميني ها را بو بدهيد. برخي ترجيح مي دهند پيش از تهيه کره، بادام زميني را بو بدهند تا طعم و تردي بيشتري پيدا کند. اما اين کاملا اختياري است و بستگي به ذائقه شما دارد و کمي فرايند را طولاني تر مي کند بنابراين تصميم بگيريد دوست داريد آنها را بو بدهيد يا نه. همچنين مي توانيد بادام زميني بو داده (بدون نمک) خريداري کنيد.

در هر صورت اگر مي خواهيد بادام زميني را در فر بو بدهيد، اقدامات زير را انجام دهيد

بادام زميني ها را در کاسه اي بريزيد و در صورت دلخواه آنها را کمي به روغن گياهي آغشته کنيد.
فر را تا دماي 176 درجه سانتيگراد داغ کنيد.
بادام زميني ها را در سيني پهني در يک لايه نازک ( به صورتي که تنها يک بادام زميني در هر جا وجود داشته باشد ) پهن کنيد. مطمئن شويد هيچ بادام زميني روي ديگري قرار نگرفته باشد و به طور يکسان حرارت ميبينند.
به مدت ده دقيقه آنها را بپزيد تا زماني که به رنگ قهوه اي طلايي در بيايند.
هر دو دقيقه يک بار سيني را تکان دهيد تا مطمئن شويد نمي سوزند.
بادام زميني ها را پس از اين که نسبتا خنک شده ولي هنوز کمي گرم هستند، در ظرف غذا ساز بريزيد و دستگاه را روشن کنيد.
بگذاريد دستگاه کاملا کار خود را انجام دهد (ممکن است بيست تا سي دقيقه طول بکشد). ممکن است لازم باشد هر از گاهي دستگاه را خاموش کرده و مواد را از ديواره ها جدا کنيد و به وسط ظرف بريزيد. در نهايت محصولي کاملا يکدست و خامه اي و چسبناک داريد، البته انتظار نداشته باشيد کره شما مانند محصولات بيرون کاملا خامه اي باشند چون کاملا طبيعي هستند. اگر فرايند طول کشيد مي توانيد مقداري روغن به مواد اضافه کنيد. شکر را نيز در اين مرحله بيفزاييد (براي طعم بهتر مي توانيد از مقداري دارچين نيز استفاده کنيد). اگر شيريني آن برايتان کافي نيست، مي توانيد به مقدار دلخواه شکر اضافه کنيد.
کره بادام زميني را در ظرف شيشه اي بريزيد و آن را در يخچال نگهداري کنيد.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/30140/کره بادام زميني را با اين دستور خانگي درست کنيد!!!
بستن   چاپ