انار ها را در صورت خشک و سفت بودن تاجشان از قسمت تاجشان نيم ساعت درون آب ولرم قرار داده وسپس.....
1-انار ها را در صورت خشک و سفت بودن تاجشان از قسمت تاجشان نيم ساعت درون آب ولرم قرار داده وسپس تاج آن را با دست از هم باز کرده تا مثل گلبرگهايي به پوست انار بچسبدو در کنار ميوه ها قرار دهيد.
2- کلاهک وتاج انار را تا نيمه به گونه اي از آن جدا کنيد که داخل انار هيچ به هم نريزد وبه شکلي در آيد که انار از نيمه با پوست وقسمت رويي آن باز ديده شود .اين مدل در کنار ميوه هاي ديگر زيبا ديده خواهد شد.
3-پوست انار را با يک چاقوي ليزري تيز از روي آن برداشته يا انارها را همينطورکامل ودرست درون ظرفي جداگانه قرار دهيد ويا به قطعات کوچکتري که بسيار براي مصرف راحت تر است در آورده وبر سر سفره ي يلدايي خود بگذاريد. 4- انار ها را دانه کرده درون کاسه اي بلوري بريزيد ودر لابه لاي آنها چند نگين کوچک آناناس وانگورريخته وچند تکه از انارهاي کوچک هرمي شکل نيز روي آنها بگذاريد .
تهيه و تدوين:گروه سبک زندگي سيمرغ-زهرا پهلوان زادهwww.اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي :
چند مدل زيبا تزئين ماست و لبو، مناسب فصل پاييز
تزئين سفره افطار
با اين 5 مرحله به راحتي روي کيک تان بنويسيد
هندوانه شب يلدا را اينطوري تزيين کنيد !
روشهاي آسان براي سفره آرايي