آناناس را با تاجش به شکل عمودي و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالي کنيد و آناناسها را نگيني و چهار گوش خورد نماييد
1- آناناس را با تاجش به شکل عمودي و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالي کنيد و آناناسها را نگيني و چهار گوش خورد نماييد .داخل يکي را ، از آناناسهاي نگيني و چند دانه انگور در لابه لاي آنها پر کنيد و بقيه را براي زدن به سيخهاي چوبي کوچک کنار بگذاريد. به سيخهاي نازک کباب چوبي يک تکه آناناس ،يک حلقه موز ، يک تکه سيب ،يک حلقه کيوي ،نصف پر پرتقال را با فاصله رد کنيد و يک عدد انگور درشت هم به نوک سيخ بزنيد ،سپس در ظرفي که مي تواند سيلور يا کريستال مناسب باشد دو آناناس را به طوري که يکي پر از مخلوط آناناسهاي خورد شده و انگور است و ديگري رابرعکس گذاشته واين سيخها را در آن فرو کرده قرار دهيد .مي توانيد اين سيخهاي ميوه اي را اطراف آناناس پر نيز فرو کنيد. همچنين ميتوانيد اين کار را بر روي خربزه يا هندوانه نيز انجام دهيد.به شکلها توجه فرماييد
2-پوست آناناس را با چاقويي تيز يا ليزري برداشته و قسمت ليمويي رنگ آن را از بالا دور تا دور اريب مثل گردنه هايي بر روي يک کوه آناناسي به پايين در بياوريد که براي اين کار مي توانيد ابتدا با نوک چاقو اين حالت مار پيچي را روي آناناس ايجاد کرده و سپس زير هر کدام را خالي کنيد .البته اين روش مربوط به کساني است که از وسايل و لوازم مخصوص تزيين ميوه ها نداشته باشند چرا که با چاقوهاي مخصوص اين کاربسيار سريع تر وراحت تر ميشود به انواع ميوه ها شکل داد.
3-آناناسها را به مربع هايي هم اندازه و نسبتا نازک و بزرگ برش دهيد و سه تکه از آن را بر داشته و بين آنها را يا خامه ي شيرين شده همراه با پودر نارگيل يا پسته و يا بستني وانيلي گذاشته و به تعداد درون ظرفي چيده ودر سفره يلدايي خود قرار دهيد.
4- آناناسها را که از پوست جدا کرده ايد مي توانيد با انواع قالبهاي کوچک شيريني شکل داده و به سيخهاي کوچک کبابي چوبي بزنيد ودر ظرفي چيده و در سفره ي خود جاي دهيد.
5-آناناس را ايستاده و از عرض طوري برش دهيد که دو سوم در پايين و يک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت بالا قرار گيرد سپس داخل آن را خالي کرده و از بستني زعفراني پر کنيد . يک سيخ کباب چوبي در داخل و مرکز آن قرار داده و قسمت بالايي به همراه کلاهک را بر روي آن آزاد قرار دهيد يعني محکم نکنيد تا مثل دربي نيمه باز بر روي نيمه ي ديگر قرار گيرد.داخل آناناس را بسته به سليقه ي شخصي خود از هر ميوه ي خورد شده و يا فقط آناناس هم مي توانيد پر کنيد.
تهيه و تدوين:گروه سبک زندگي سيمرغ-زهرا پهلوان زادهwww.اختصاصي سيمرغ
مطالب پيشنهادي :
چند مدل زيبا تزئين ماست و لبو، مناسب فصل پاييز
تزئين سفره افطار
با اين 5 مرحله به راحتي روي کيک تان بنويسيد
هندوانه شب يلدا را اينطوري تزيين کنيد !
روشهاي آسان براي سفره آرايي